Rapper-ul român, NOSFE, a decedat astăzi, la vârsta de 37 de ani. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de colegii de trupă, care în momentul de față nu au oferit mai multe detalii despre pierderea suferită. 

 

Șatra Benz este în doliu

Șatra Benz se află acum în doliu, după ce unul dintre componenții formației a încetat din viață.

Nosfe este un rapper care a început muzica în anul 2002. Cântărețul era născut pe 24 martie 1985, la Galaţi și avea o diplomă de liceu cu specializare în Grafică pentru Publicitate.

Citeste si: Un cunoscut rapper american s-a stins din viață. El este câștigătorul unui premiu Grammy

, ,Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte.

Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au anunțat cei de la Șatra Benz, în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook.

Luk Beats a transmis și el un mesaj dureros pe contul său oficial de Instagram, pentru a-și lua rămas bun de la colegul și prietenul lui, stârnind zeci de reacții în mediul online. Multora nu le vine să creadă că a plecat atât de repede dintre noi, la doar 37 de ani.

„Iubirea mea, de ce? Ai fost prima persoana care a avut incredere in mine si ai plecat fix la mijlocul drumului:( ce cosmar, vreau sa ma trezesc din el si sa fii langa mine sa te pup. Te iubesc mult de tot”, a scris Luk Beats.

Cine a fost NOSFE?

Nosfe era soț și tatăl unei fetițe. Acesta a fost de profesie funcţionar economic. Mai mult de atât, s-a simțit atras de hip-hop, unde a și compus versuri. 

Citeste si: Muzică..pe roți

Acesta a colaborat cu Mandinga, Alexandra Stan, Jean Gavril și Andrei Bănuță. Ulterior, rapperul a luat o pauză, iar de ceva vreme făcea parte dintr-o trupă foarte cunoscută și apreciată de publicul român, Șatra Benz.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si