Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia solicită strămutarea dosarului în care Vlad Pascu este judecat pentru accidentul cumplit de anul trecut din stațiunea 2 Mai.

Cererea privind strămutarea cauzei, înregistrată marți, 19 martie 2024, pe rolul Curții de Apel Constanța, vine după "gafele" impardonabile ale completului de judecată.

Citește și: Primele imagini cu fugarul Cătălin Cherecheș, adus sub escortă în România. Detaliul uimitor din scena predării sale

Tatăl lui Sebi, dezamăgit de reacțiile judecătoarei

Tatăl lui Sebi, dezamăgit de reacțiile judecătoarei

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Judecătoarea de la Mangalia a întrebat la primul termen al procesului dacă victima lui Vlad Pascu este în sală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

A urmat o cercetare disciplinară în urma episodului care a stârnit un val de revoltă în spațiul public, însă la următorul termen Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, iar aceeași judecătoare a acceptat procedura simplificată în tragedia de la 2 Mai, care îi va reduce o treime din pedeapsă șoferului vitezoman și aflat sub influența sunstanțelor psihoactive.

În ultima perioadă, Pascu a cerut constant schimbarea arestului preventiv cu arestul la domiciliu motivând că vrea să se pregătească pentru admiterea la facultate.

Cu toate acestea, toate cererile i-au fost respinse. 

Când se judecă cererea de strămutare a dosarului lui Vlad Pascu 

Solicitarea procurorilor din Mangalia va fi analizată pe data de 2 aprilie, potrivit News.ro.

În cazul în care cererea procurorilor va fi acceptată, dosarul va fi trimis spre soluționare unei alte judecătorii din circumscripția Curții de Apel Constanța.

Dosarul de fond se află în atenția completului de judecată prezidat de Ioana-Ancuța Popoviciu, magistrat în cadrul Judecătoriei Mangalia.

Conform portalului instanțelor de judecată, instanța a amânat cauza la data de 04 aprilie 2024, ora 10:00, pentru a da posibilitatea părţilor de a depune la dosar înscrisuri cu privire la cererea de schimbare a încadrării juridice.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vlad Pascu și victimele inconștienței sale

Vlad Pascu și victimele inconștienței sale

Vlad Pascu, tratat ca VIP la Poarta Albă?

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat recent că a trimis Corpul de control la  penitenciarul Poarta Albă  pentru a verifica dacă Vlad Pascu e tratat preferential la penitenciarul Poarta Albă.

"Fiind un caz mediatizat şi un caz extrem de sensibil şi un caz extrem de important pentru societatea românească şi pentru sănătatea noastră a tuturor şi pentru că îmi doresc, ca ministru al Justiţiei, să nu planeze niciodată vreo suspiciune că s-au încălcat norme legale, am dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul Poarta Albă, pentru a se putea verifica dacă au fost respectate toate normele legale în materie", a declarat Alina Gorghiu.

"Potrivit ministrului Justiției, trebuie clarificate mai multe aspecte, mai ales că în această perioadă directorul penitenciarului de la Poarta Albă se află în concediu şi conducerea unităţii a fost asigurată de o altă persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si