O afecțiune închipuită pentru care doctori de top de la Spitalul de Arși au găsit suferinde pe bandă rulantă. Și uite cum s-au evaporat zeci, dacă nu sute de mii de euro din banii plătiți de stat pentru operații de înfrumusețare care nu ar fi trebuit decontate. Ca să beneficieze de un astfel de privilegiu tinerele trebuiau să procure bilete de trimitere false- pe care medicii să le poată vârî cu ușurință pe masa funcționarilor de la casa de asigurări.

Mai multe persoane și-au pus silicoane pe banii statului

DRAMATIZARE INTERCEPTĂRI

C. P.:(...) „eu am luat trimiterea de la doctor, de la doctorul de familie, şi nu mi-a scris cum a spus domnul doctor.”

ASISTENTA C.: „Dar cum a scris?”
C.P.: Diagnostic prezumtiv: „alte boli ale nasului.. ale... asa...”
ASISTENTA C.: „Adică nu v-a scris deviatie de sept.”
C.P.: „Nu, si stiu ca domnul doctor a zis pentru chirurgie plastica, ceva de genul.”
ASISTENTA C.: „Nu, nu, nu, a zis asa. Catre Spitalul de Chirurgie Plastica si Reparatorie- si la diagnostic deviatie de sept.”
C.P.: „Aha.”

sursă: referat procurori

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

O dată ce prima misiune și cea mai grea era îndeplinită- tinerele erau internate în spitalul de stat și așteptau să fie operate. Nu gratis. Plăteau- doar că prețurile erau cu mult sub cele de pe piață.

Concret, doctorii cereau pacientelor sume mai mici cu pana la 500 de euro pentru operații, Ca exemplu- de la 1400 pana la 3000 de euro pentru rinoplastie, între 2 mii si 3000 pentru implant mamar, pentru eliminarea surplusului de pe burta intre 2200 si 3000, iar pentru interventii in jurul ochilor 1000 de euro, desi pretul era de 1500.

Astfel de operații pot fi decontate de stat numai în cazul în care pacientele necesită cu adevărat intervențiile. Cele circa 60 de tinere care au beneficiat de ofertă puteau trăi la fel de bine și fără ele- spun procurorii. După 7 ani de anchetă- a venit și un prim verdict. 7 dintre tinere au recunoscut că au dat mită și astfel au primit pedepse mai blânde, de până la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare.

Șocant! Ce diagnostic li se puneau tinerelor pentru a beneficia de bani

Daniela Trufașu, Corina Dimancea, Roxana Beu, Priscila Gutiță, sunt doar câteva dintre tinerele care s-au operat pe banii statului.

Citeste si: Cum arăta Bianca Comănici în prima ei zi de școală. FOTO

„Rinoplastie. Cu ustensilele de la Spitalul de Arși? Da, da, da, m-am operat aici.

Mai multe prietene s-au operat aici. Aveam posibilitate să alegem clinica privat sau aici, dar era diferență de preț.” a transmis Priscilia Gutita, una dintre paciente.

dosarul mafia silicoanelor
Mai multe persoane și-au pus silicoane pe banii statului.[Sursa foto: google]

Cât privește medicii vinovați nu s-a luat încă nicio decizie. Abia în urmă cu câteva zile- fostul manager al spitalului de arși a fost trimis în judecată. Vitalie Stan ar fi strâns 25 de mii de euro din astfel de intervenții ilegale!

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Un nou simptom de COVID-19 care apare doar la bărbați. Cum le afectează fertilitatea masculilor

Citeste si: Bilanț CORONAVIRUS, azi 12 septembrie 2020. România a depășit numărul de 100.000 de cazuri de infectări

Citeste si: O nouă lege a fost dată în România. Minorii nu mai au voie să consume o băutură fără alcool, altfel riscă amenzi de până la 25.000 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si