ISU Timiș a intervenit luni, la data de 19 iunie, la ora 16:57, pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor, în urma unui accident rutier produs în comuna Margina.

Pompierii din cadrul Stației Făget s-au deplasat la locul incidentului cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd.

Două accidente rutiere, în județul Timiș, în mai puțin de 15 minute! Pompierii au intervenit

Accident în comuna Margina, Timiș

În accident au fost implicate două autovehicule de teren, un microbuz și un autotren.

Au fost implicate, în total, 6 persoane.

Citește și: Tragedie în Târgu Mureș! 5 persoane au fost rănite după o coliziune cu 3 autoturisme: una dintre mașini s-a făcut bucăți

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 48 ani, preluată în stare conștientă și transportată de către o ambulanță SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Accident rutier în comuna Șag

La nici 15 minute, ISU Timiș a intervenit, în jurul orei 17:10, pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor, în urma unui accident rutier produs pe E70, în comuna Șag.

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren cu 5 persoane.

Citește și: Prăpăd pe DN 1, în apropiere de Predeal. O șoferiță vitezomană s-a înfipt în fațada unei grădinițe, după ce a pierdut controlul volanului

În urma evenimentului, o persoană a fost evaluată medical la fața locului, suferind atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.

5 persoane au fost rănite după o coliziune cu 3 autoturisme: una dintre mașini s-a făcut bucăți

Momente de coșmar pe o șosea din Târgu Mureș. Cinci persoane au fost grav rănite, luni, 19 iunie 2023, la orele dimineții, în urma unei coliziuni între trei mașini.

Conform reprezentanților ISU Mureș, accidentul care putea să devină o adevărată tragedie a avut loc în municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, la intersecția Iuliu Maniu cu Rodnei.

Citește și:  Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, printre care și un autoturism marca BMW, în care se aflau cinci pasageri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si