Cele doua femei, Julian P. Boom, din Olanda, in varsta de 39 de ani, si Fleur Pierets, din Belgia, in varsta de 44 de ani, s-au casatorit prima data in septembrie, in New York. Ele s-au casatorit, apoi, in Amsterdam, unde Julian P. Boom a trait timp de 15 ani, si, saptamana trecuta, in Antwerpen, Belgia.

Citeste si: Cum arată femeia cu care Brad Pitt a inlocuit-o pe Angelina Jolie: Este sosia acesteia

Artistele planuiesc sa se casatoreasca si in celelalte tari in care au aceasta optiune, urmatoarea lor ceremonie fiind programata pe 7 noiembrie, in Paris.

Julian P. Boom si Fleur Pierets intentioneaza sa realizeze un documentar, precum si o expozitie foto si o carte despre experienta lor, in cadrul unui proiect personal pe care l-au denumit "Project 22" si care va dura aproximativ doi ani.

"Am vorbit despre cum am putea creste nivelul de constientizare in legatura cu aceasta problema, intr-un mod foarte pozitiv. Asa ca in loc sa ne plangem pentru cele 170 de tari unde nu ne putem casatori, sa le sarbatorim pe cele 24 unde avem aceasta posibilitate", a spus Pierets.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Insa, dupa ce artistele au inceput "Project 22", alte doua tari – Germania si Malta, au legalizat casatoriile intre persoane de acelasi sex.

"Va fi minunat ca peste doi ani sa avem o expozitie intitulata «22» si sa avem 26 sau 27 de tari in care persoanele de acelasi sex se pot casatori", a mai spus Pierets.

Desi se vor casatori de 24 de ori, din punct de vedere legal pentru cele doua femei va conta prima casatorie, din New York. intrucat artistele se casatoresc in celelalte tari in cadrul unui proiect artistic, ele nu vor trebui sa indeplineasca alte cerinte si conditii cerute de legile din aceste state.

"Ne-am dorit foarte mult sa facem acest proiect. Asa ca am vandut tot ceea ce aveam, desi nu aveam atat de multe. in prezent calatorim cu o singura valiza", a mai spus Fleur Pierets.

Cele doua femei sunt sprijinite in proiectul lor de prieteni care le gazduiesc, iar bugetul lor le va acoperi cheltuielile pana la cea de-a cincea sau cea de-a sasea nunta, pe lista urmatoarelor destinatii numarandu-se Portugalia, Spania, Luxemburg si Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si