Close sidebar
Close sidebar

Două asistente au dat bairam la spital, dansând pe manele. "Pe TikTok să fim, urgențele să astepte" (VIDEO)

Două asistente medicale de la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan“ din Rovinari, județul Gorj, s-au filmat ascultând manele în timpul programului de lucru.

Sorin Negru,

Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În clipul care circulă pe reţelele sociale, se observă cum una dintre asistente vorbește la telefonul fix, iar cealaltă îi dă peste mână, atenţionând-o astfel să danseze alături de ea.

"Urgențele pot să aștepte"

Videoclipul a fost publicat de către un localnic pe rețeaua de socializare TikTok stârnind indignare în mediul online.

Citește și: Moarte fulgerătoare pentru un polițist de 46 de ani din Satu Mare

"Bubuială cu manele în timpul programului de lucru", comentează gorjeanul indignat.
"Primare, ia măsuri, că nu se poate așa. Or fi ele fetele lui tata, dar nici așa, cred că nu au minimul pe economie salariul.

Dă-le dracu de apeluri, să moară aștia, pe TIK TOK să fim, urgențele să astepte", a mai scris localnicul.

La scurt timp conducerea unității medicale a trimis o reacţie în acest caz.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Asistente cu chef de distracție la muncă

Conducerea spitalului din Rovinari a anunțat că filmarea a fost realizată la începutul acestui an, iar cele două angajate au fost sancționate întrucât conducerea a considerat că atitudinea lor aduce prejudicii spitalului.

Citește și: O adolescentă de 17 ani a murit subit într-o sală de fitness din Alba-Iulia

„La începutul acestui an, mai exact în luna ianuarie, medicul șef de la Secția Medicină Internă a sesizat conducerea unității medicale referitor la comportamentul nepotrivit al celor două asistente medicale, comportament care aducea prejudicii de imagine spitalului. Cele două asistente se aflau în sala de tratament a secției.

Așadar, la începutul anului, după ce i-a fost adusă la cunoștință situația, managerul Spitalului Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari a dispus constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar în baza concluziilor raportului întocmit de membrii comisiei, managerul a decis sancționarea celor două angajate. De asemenea, cele două asistente medicale au fost înștiințate că, în cazul unei alte abateri disciplinare, le va fi desfăcut contractul individual de muncă.

Asemenea atitudine nu este acceptată de conducerea unității medicale, care va sancționa orice abatere de la regulamentul intern al unității. Managerul Spitalului transmite că indiferent de funcția sau de postul pe care îl ocupă persoana care comite abaterile, vor fi luate măsuri“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Orășenesc „Sf. Ștefan“ din Rovinari.  

Citește și: Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Tânărul de 31 de ani era executor judecătoresc

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI