Close sidebar
Close sidebar

Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

Două asistente medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate cu diminuarea salariului, deoarece au aplicat o procedură greșită unui pacient.

Diana Puiu,

Două asistente din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au fost sancționate pentru malpraxis

[Sursa foto: 7-est.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două asistente au aplicat un tratament greșit unui pacient, fapt care a dus la rănirea acestuia la mână.

Citeste si: Un medic român este acuzat de malpraxis după ce o femeie a murit: „Mama s-a dus la spital cu infarct și a plecat cu faringită”

„Comisia de cercetare disciplinară a finalizat raportul în ceea ce priveşte aspectele prezentate în mass media, în data de 11 aprilie 2022, legate de cazul unui pacient al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. În baza raportului întocmit de comisia de cercetare disciplinară, pe data de 3 mai 2022, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a decis sancţionarea a două asistente medicale care au avut în grijă pacientul, în perioada internării acestuia în Secţia Medicină Internă I.

Citeste si: VIDEO| Acuzații de malpraxis la Timișoara, după ce un copil a murit în pântecele mamei

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Astfel, au fost sancţionate două asistente medicale cu „reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 30 de zile”, respectiv cu „reducerea salariului de bază cu 10% pe o perioadă de trei luni de zile”.

Cele două asistente vor fi sancționate disciplinar

Fiica pacientului a sesizat faptul că tatăl ei a fost externat cu mai multe răni la mână.

Citeste si: VIDEO- Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgență Galați. Mama tinerei: ”Vii la urgențe și ți se dau două diagnostice greșite”

„Când m-am dus să îl iau pe tatăl meu de la spital, am observat că este tăiat la mână şi cu răni foarte urâte. Tatăl mi-a povestit că în momentul în care o asistentă a vrută să-i scoată flexura nu a putut să-i dea jos bandajul şi a băgat foarfeca, astfel că l-a tăiat la mână“.

Citeste si: Un bărbat a fost operat pe partea greşită a capului. Familia acuză medicii de malpraxis tratament gresit

Aceasta mai spune că a dezinfectat singură rana provocată de cadrele medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI