Dezvăluire fără precedent în fața unui plen al politicienilor, oamenii care iau decizii și fac legile țării în Mexic.

Ufologul Jaime Maussan a prezentat în Congresul mexican două „cadavre extraterestre” și a declarat de la prezidiu: „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”.

Citește și: VIDEO. A fost descoperit în spațiul cosmic un semn produs doar de ființele vii

Congresul mexican este camera superioară a parlamentului din statul central american.

Eveniment fără precedent: expunerea unor "cadavre extraterestre"

Congresul Mexicului a găzduit un eveniment oficial fără precedent: două „cadavre extraterestre” au fost prezentate publicului în capitala mexicană.

„Dezvelirea” oficială a două presupuse „cadavre extraterestre” a fost efectuată de ufologul Jaime Maussan.

Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului.

Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele două mici „cadavre” au fost expuse tuturor observatorilor. Organizatorii au susținut că micul exemplar mumificat avea o mie de ani și a fost „preluat” din Cusco, Peru.

Maussan le-a spus membrilor guvernului mexican că „specimenul OZN” a fost studiat la Universitatea Națională Autonomă din Mexic, unde oamenii de știință, susține el, au putut extrage dovezi ADN folosind datarea cu radiocarbon.

El a fost citat de Marca.com: „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră... Nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele cu prezență masivă de alge și au fost ulterior fosilizate.”

Cele două "fosile de extraterestru" sunt vechi de 1000 de ani

Jaime Maussan, aflat sub jurământ, s-a adresat membrilor guvernului mexican și oficialilor americani, explicând concluziile la care a ajuns.

Exemplarele de proveniență OZN, a asigurat el, au fost studiate recent la Universitatea Națională Autonomă din Mexic (UNAM), unde oamenii de știință au reușit să extragă dovezi ADN folosind datarea cu radiocarbon.

S-a dovedit că ele au fost conservate timp de 1000 de ani în minele din Peru, unde condițiile de fosilizare sunt foarte bune.

Detaliu cu una dintre fosilele extraterestre

Omul de știință mexica, convins că a descoperit extraterestri

[Sursa foto: Twitter]

fosile extraterestri

Detaliu cu una dintre fosilele extraterestre

[Sursa foto: Twitter]

VIDEO. Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului. „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Eveniment "planetar": fiinte non-terestre, prezentate în sesiunea parlamentară

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si