Două fete din Caraș-Severin au trecut prin clipe cumplite după ce tatăl vitreg le-a forțat să întrețină relații sexuale cu acesta. Abuzurile s-au petrecut de mai multe ori pe parcursul timpului, iar urmările nu au întârziat să apară.

Abuzurile sexuale asupra primei fiice au avut loc din luna iulie a anului 2019 și până la începutul lunii iunie 2023. În urma contactelor sexuale forțate pe care le-a avut cu aceasta, tatăl vitreg la lăsat-o însărcinată.

Fata a născut cu ceva timp în urmă un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

fete abuzate, tata vitreg, caz revoltator, minora insarcinata

Individul a fost reținut. 

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Polițistul din Satu Mare care iese la pensie la doar 25 de ani! Suma pe care urmează să o încaseze lunar

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„La data de 30.05.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a unui inculpat cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de viol în formă continuată prev. de art. 218 alin. 31 C.pen. rap. la alin. 1 şi 3 lit. a şi b C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen. şi a art.

5 alin. 1 C.pen. şi de viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată prev. de art. 2181 alin. 2 şi alin. 4 lit. a, b şi g C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen.”, a transmis Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

După ce nu a mai profitat de prima fată, tatăl vitreg și-a găsit altă victimă

Din noiembrie 2023 și până în luna februarie a acestui an, individul a profitat și de o altă fiică vitregă. Și această tânără a rămas însărcinată în urma abuzurilor sexuale.

„De asemenea, s-a mai reținut că același inculpat, în intervalul noiembrie 2023- februarie 2024, a mai întreținut raporturi sexuale în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată”, au transmis magistrații din Caraș-Severin.

Individul se află în arest preventiv și riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor pentru faptele pentru care este suspectat.

Citește și: Clipe de panică la Curtea de Apel Constanța! Înarmată cu un cuțit, o femeie a vrut să amenințe o grefieră

fete abuzate, tata vitreg, caz revoltator, minora insarcinata

Bărbatul riscă o pedeapsă mare. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si