Close sidebar
Close sidebar

Două fete din Caraș-Severin, abuzate constant chiar de către tatăl lor! Una a născut deja, în timp ce cealaltă copilă este însărcinată

Bărbatul a profitat de fete timp de luni întregi. Ce se întâmplă cu individul acum?

Antonia Cioanca,

Una dintre tinerele abuzate a născut un băiat. 

[Sursa foto: Unsplash]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două fete din Caraș-Severin au trecut prin clipe cumplite după ce tatăl vitreg le-a forțat să întrețină relații sexuale cu acesta. Abuzurile s-au petrecut de mai multe ori pe parcursul timpului, iar urmările nu au întârziat să apară.

Abuzurile sexuale asupra primei fiice au avut loc din luna iulie a anului 2019 și până la începutul lunii iunie 2023. În urma contactelor sexuale forțate pe care le-a avut cu aceasta, tatăl vitreg la lăsat-o însărcinată. Fata a născut cu ceva timp în urmă un băiat la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Individul a fost reținut. 

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Polițistul din Satu Mare care iese la pensie la doar 25 de ani! Suma pe care urmează să o încaseze lunar

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„La data de 30.05.2024 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița a dispus emiterea rechizitoriului şi trimiterea în judecată a unui inculpat cercetat în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunilor concurente de viol în formă continuată prev. de art. 218 alin. 31 C.pen. rap. la alin. 1 şi 3 lit. a şi b C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen. şi a art. 5 alin.
1 C.pen. şi de viol săvârşit asupra unui minor în formă continuată prev. de art. 2181 alin. 2 şi alin. 4 lit. a, b şi g C.pen., cu aplicarea art. 35 alin. 1 C.pen., ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen.”
, a transmis Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

După ce nu a mai profitat de prima fată, tatăl vitreg și-a găsit altă victimă

Din noiembrie 2023 și până în luna februarie a acestui an, individul a profitat și de o altă fiică vitregă. Și această tânără a rămas însărcinată în urma abuzurilor sexuale.

„De asemenea, s-a mai reținut că același inculpat, în intervalul noiembrie 2023- februarie 2024, a mai întreținut raporturi sexuale în repetate rânduri şi prin constrângere cu o altă fiică vitregă, de asemenea minoră, prin punerea acesteia în imposibilitate de a se apăra, respectiv profitând de această stare, în urma căruia minora a rămas însărcinată”, au transmis magistrații din Caraș-Severin.

Individul se află în arest preventiv și riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor pentru faptele pentru care este suspectat.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Clipe de panică la Curtea de Apel Constanța! Înarmată cu un cuțit, o femeie a vrut să amenințe o grefieră

Bărbatul riscă o pedeapsă mare. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI