Două fetițe au fost cuprinse de flăcări în timp ce se jucau în fân, într-o localitate din Mureș.

Citeste si: Incendiu la centrala nucleară Zaporojie

La fața locului au ajuns salvatorii, dar una dintre dintre fetițe a fost găsită moartă, iar cealaltă a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului.

Una dintre fete a fost găsită moartă de către autorități

Tragedia s-a petrecut în localitatea Bordoioșu. Cele două fetițe, una de 4, iar cealaltă de 5 ani, au profitat de neatenția părinților și s-au dus să se joace în fânarul bunicului care nu se afla acasă la declanșarea incidentului.

Citeste si: Incendiu la o garsonieră din Caransebeş. Pompierii intervin

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Alarma a fost dată de un vecin care a observat flăcările și a sunat la 112, iar până a venirea autorităților, acesta a chemat ajutoare.

Citeste si: Incendiu puternic la un bloc din Galați. Mai multe persoane au fost evacuate

„Se jucau și cred că s-au jucat cu focul, nu știu cum s-a întâmplat. Una a fost salvată, a fost dusă cu elicopterul și cealaltă din păcate a decedat, nu au putut să o scoată din foc”, a povestit un vecin.

Copila de 5 ani a fost găsită cu arsuri de peste 30% din corp

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului, iar copila de 5 ani a fost găsită cu arsuri de gradul II și III pe 30% din suprafața corpului.

Ea a fost transportată de un elicopter SMURD la Târgu Mureș.

Citeste si: Incendiu la o spălătorie de haine din Bragadiru, cu degajări mari de fum

Pentru sora acesteia nu s-a mai putut face nimic. Polițiștii și criminaliștii au deschis o anchetă, iar ei încearcă să afle ce a produs incidentul și de unde a fost deschis focul.incendiu

Citeste si: Incendiu de ultim moment la un liceu din România. Elevii au ieșit în curtea liceului după ce a pornit alarma


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si