Close sidebar
Close sidebar

Doua frizerite au refuzat sa tunda o tanara depresiva la zero: "Toate meritam sa ne simtim frumoase" - Cum arata acum clienta lor

Doua hairstiliste din SUA au postat pe contul lor de Facebook o poveste emotionanta, care s-a petrecut chiar in salonul lor de infrumusetare.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kayley si Mariah au relatat ca in salonul lor a intrat o tanara de 16 ani, care sufera de depresie, cu un par atat de incurcat si degradat incat aproape ca nu se mai putea face nimic pentru podoaba capilara.
 

" Azi, am avut cea mai grea experienta. A venit o fata de 16 ani, care de cativa ani se confrunta cu depresia. Se simtea atat de rau, incat nici macar nu se mai pieptana. Se ridica din pat numai ca sa mearga la toaleta. Sa ii tai parul nu era o optiune pentru mine. Am stiut ca trebuie sa ii salvez cat mai mult par posibil", a declarat Kayley.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Puteam sa o si radem, dar nu asta ne doream", a declarat si colega hairstilistului, Mariah.

Timp de 10 ore, tinerele stiliste i-au ingrijit parul tinerei depresive.

Apoi au petrecut 2 zile cu ea, zile in care au incurajat-o si au incercat sa ii ridice stima de sine, scrie BBC.

" Am avut si eu depresie postnatala si anxietate si am stiut cum sa relationez cu e a", a spus Mariah, care are doi copii.

"Stiu cum e sa te simti lipsit de valoare.

Am stiut ca trebuie sa o ajut, asa cum altii m-au ajutat si pe mine. Toate meritam sa ne simtim frumoase", a spus Kayley.

Dupa ce au reusit sa ii descalce parul, cele doua stiliste au tuns-o si au aranjat-o.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI