Close sidebar
Close sidebar

Doua gemene grav bolnave s-au sinucis impreuna, in urma unui pact. Cum au sfarsit cele doua fete

Doua surori gemene care sufereau de tulburare obsesiv-compulsiva si-au pus capat zilelor, impreuna, in urma unui pact.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sara si Amanda Eldritch sufereau de o forma grava de germafobie, fiind obligate ca in fiecare zi sa faca dus câte zece ore. Tinerele au fost descoperite, in masina lor, cu o rani mortale provocate de o arma de foc.

Viata gemenelor, in vârsta de 33 de ani, devenise un calvar de nesuportat. Din cauza bolii, cele doua surori nu aveau un loc de munca si se izolasera in propria locuinta. in ciuda numeroaselor tratamente, nu si-au putut controla anxietatea, care a devenit din ce in ce mai apasatoare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Impresionati de povestea celor doua, localnicii au donat importante sume de bani pentru a o ajuta pe mama gemenelor cu pregatirile pentru inmormântare.

“Sara si Amanda au fost doua tinere uimitoare. Aveau un suflet enorm, insa viata lor devenise un iad din cauza tulburarii obsesiv-compulsive”, a declarat femeia, pentru The Sun.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI