Horoscop. Când discutăm despre relații, ideea atașamentului tinde să fie privită într-o lumină negativă.

Dar să știi că este sănătos să poți crea o legătură profundă cu cineva care îți satisface nevoile emoționale, păstrând în același timp sentimentul de independență. Tu și partenerul tău alegeți să fiți unul în viața celuilalt, nu pentru că aveți nevoie unul de celălalt, ci pentru că vă doriți asta.

Ca în orice relație, crearea unui atașament sănătos va necesita muncă, dar din fericire, astrologia vă poate fi de ajutor.

Dacă ieșiți cu un Scorpion, un Taur sau un Rac, aveți noroc.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Astrologii spun că „acestea tind să fie semnele cele mai atașate, care se implică cu tot sufletul în relații profunde cu pasiune si loialitate. Scorpionii tind să ajungă până acolo unde dragostea devine devoratoare. Taurii sunt, în mod firesc, semnul cel mai credincios și mai dedicat, deci tind să investească în oamenii pe care îi iubesc pe termen lung.

Horoscop. Racul caută stabilitate, așa că, odată ce o vor găsi, probabil că nu vor renunța niciodată la relația lor.”

Toată lumea are dreptul să dezvolte atașamente sigure, sănătoase în relațiile sentimenatale.

Deci, iată, în funcție de semnul zodiacal pe ce criterii se creează atașamentele în relațiile sentimentale.

Horoscop. Berbec – noutate și spontaneitate

Datorită naturii lor înfricoșătoare și spirituale, astrologii susțin că Berbecul tinde să nu păstreze prea mult timp flacăra iubirii de la începutul relației.

Deci, pentru ca ei să rămână interesați pe termen lung, va trebui să găsiți modalități de a o păstra.

Citeste si: Trei zodii cu destin de aur. Ei sunt trimişii lui Dumnezeu pe pământ

“Berbecul are nevoie de o doză de noutate din când în când pentru a se rupe de monotonie”, spun astrologii. Berbecul are nevoie de spontaneitate și acțiune constantă pentru ca relația voastră de iubire să fie ca o binecuvântare pentru ei.

Așadar, evitați zona de confort și delăsare cât de mult puteți și nu vă complaceți în relație.

Horoscop
Horoscop

Taur -devotament și angajament

Taurul este un semn fix de pământ, astfel încât schimbarea nu este cu adevărat una dintre plăcerile lor.

“Îi place să iubească și să fie iubit în toate privințele și sunt departe de a fi timizi când vine vorba de a da sau de a cere atenție”, spun astrologii. Pentru ei nu este greu să rămână conectați pentru că asta face parte din natura lor.

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

Horoscop. Dar taurii apreciază un “flux continuu de investiții, angajament și loialitate față de celălalt”.

Potrivit acestora, intimitatea fizică este, de asemenea, foarte importantă pentru ei. “Menținerea unei vieți profund conectate, pasionale și acordarea atenției necesare este esențială pentru menținerea unui taur fericit”, declară de asemenea astrologii.

Horoscop. Gemeni – stimulare mentală și spontaneitate

Gemenii au nevoie de stimulare mentală pentru a rămâne interesați. Potrivit părerii astrologilor, ei sunt un partener care îi poate inspira constant în timp ce îi încurajează în călătoria lor de auto-descoperire.

“Cu calitatea aerului care îi influențează foarte mult, ei tind să fie spontani și rapizi, căutând întotdeauna următorul subiect de conversație sau o nouă aventură”, spun mai departe astrologii.

Citeste si: Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie din acest an- Previziuni pentru toți nativii

Gemenii au tendința de a se plictisi foarte repede și par a avea o energie fără limite, așa că este esențial ca relația de iubire să rămână la fel de variată precum gusturile și pasiunile acestor nativi.

Rac – siguranța și mirosul de „acasa”

Pentru a menține interesul unui Rac, depinde de abilitatea voastră de a-i asigura confortul și siguranța în relație.

“Dacă aveți abilități de culinare, este cu adevărat un avantaj”, spune astrologii. Nativii Rac sunt cei mai casnici parteneri, iubesc intimitatea și ACASĂ pentru ei este cel mai de pret lucru.

Horoscop. În afară de asta, casa tinde să fie o sursă de siguranță și confort pentru ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Nativii Rac tind să se întoarcă în cochilie dacă lumea exterioară devine prea dificilă”, spun astrologii. “Oferirea unui mediu favorabil unui rac, astfel încât să se poată simți el însuși este necesar pentru ca relația să prospere. ”

Leu – cuvinte de laudă și atenție

Leii iubesc să fie în centrul atenției și cu cât vor primi mai multă atenție cu atât mai bine va merge relația, spun astrologii. Nativii Leu au nevoie de cuvinte frumoase, de laude, de recunoaștere a valorilor lor.

Citeste si: Horoscop. Aceste două zodii se vor îmbogăţi în următorii cinci ani

De asemenea, adoră gesturile tandre și le place să se simtă doriți. Dacă le veți oferi ceea ce au nevoie, vor rămâne mult timp în relația cu voi.

Horoscop. Fecioara – fiabilitatea și sprijinul sigur

Fecioarele sunt probabil cele mai dezinteresate dintre toate semnele. După cum spun astrologii, acești oameni întotdeauna caută să aibă grijă de ceilalți înainte de a se îngriji de ei înșiși.

În calitate de parteneri, sprijinirea acestora în modul în oferă altora ajutor, în acțiunile lor de voluntariat, sunt cele mai bune daruri pe care i le puteți oferi.

Horoscop. “Asigurați-vă că ei rămân echilibrați și își păstrează bunăstarea, continuând să-i hrănească alții”, spun astrologii.

“Nu le puteți împiedica să nu fie dezinteresate pentru că asta este menirea lor, dar le puteți susține în acest proces și astfel veți rămâne o persoană constantă în viața lor. ”

Balanta – posibilitate de exprimare si libertatea de a oferi sfaturi

Balanțele se bazează pe echilibru, justiție, frumusețe și tot ce ănseamnă armonie.

“Nativii Balanță sunt parteneri foarte buni și vor încerca mereu să fie înțelegători și toleranți ” și dacă situația o va cere, ei vor da mereu cele mai bune sfaturi și te vor consilia cel mai bine în problemele pe care le ai.

Horoscop
Horoscop

Citeste si: Previziuni generale. 2020, an de foc pentru unele zodii

Horoscop. “Cu toate acestea, acestor nativi nu le place să intervină acolo unde nu le este locul și unde simt că nu este treaba lor. Dacă vrei să ai o relație bună cu această zodie, oferă-i spațiu să se desfășoare și libertate de exprimare.

Balanțele sunt cunoscute și pentru indecizia lor, însă natura lor grijulie și protectoar le face persoane plăcute și dorite.

Horoscop. Scorpion: O gândire sănătoasă și nevoia de singurătate

“Scorpionii sunt o mare nemărginită de loialitate, pasiune si emoției”, spun astrologii.

Ei apreciază “luptele sănătoase pentru a câștiga în viață”, care uneori se pot manifesta prin jocuri de dragoste care păstrează amuzamentul și interesul în relații.

Horoscop. Scorpionii sunt interesanți, ei se iubesc enorm pe ei înșiși și doresc să-și cunoască profund partenerul de viață, dar au nevoie și de momentele lor de singurătate.

“Asigurați-vă că îi dați Scorpionului timp și spațiu să facă ceea ce vrea și și permiteți-i să-și încarce complet bateriile”, spun astrologii. “Dacă îi vedeți că devin interiorizați și se retrag, nu încercați să-i forțați să revină în prim plan. Respectați spațiul lor și când sunt gata să revină, vă vor oferi iubirea lor pasională.

Sagetator – sentimentul de libertate și diversificarea activităților de cuplu

Dacă iubiți un Sagetator, trebuie să aveți puterea de a-l elibera de lanțurile prea strânse ale unei relații. După cum spun astrologi: “Cu cât încerci mai mult să-i ții pe loc, cu atât vor fi mai dispuși să scape.”

Pur și simplu, săgetătorii merg acolo unde îi conduce vântul.

Dacă doriți ca ei să rămână interesați de relația cu voi, trebuie să înțelegeți că relația trebuie să fie de așa natură încât săgetătorul să vină acasă cu drag și să se simtă fericit alături de voi.

Horoscop. Sagetatorului îi place să învețe și să aibă discuții filosofice.

Deci, desfășurarea de activități împreună, în care vă puteți conecta și învăța lucruri noi, va fi extrem de utilă în menținerea interesului partenerului vostru pe termen lung.

Horoscop. Capricorn – respectul pentru serviciul lor si sprijin necondiționat

Capricornii sunt profund înrădăcinați, motivați și orientați spre carieră. “Ei pot fi de nestăvilit în realizarea obiectivelor lor, astfel că este absolut esențial ca partenerul lor să le respecte munca, precum și nevoia de timp petrecut singur care să-i facă productivi pentru carieră.”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Spre deosebire de alte semne care adoră complimentele și cuvinte de laudă, Capricornii vor acorda o atenție deosebită comportamentului tău.

Citeste si: Horoscop. Numerele norocoase ale zodiei tale. Te poți baza întotdeauna pe ele! Îți aduc câștiguri

“Ca partener, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să îi sprijiniți cu prezența dumneavoastră”, spun astrologii.

“Permiteți-le să vorbească despre ziua lor, oferiți-le un masaj de relaxare sau spregătiâi-le un mic dejun bun pentru a-și reîncărca bateriile. ”

Vărsător – stabilitatea și libertatea de exprimare

“Sufletist din cale-afară și cu o mare capacitate de angajament și devotament, iubirea unui Vărsător nu este niciodată dificilă, dar poate fi intimidantă pentru că el oferă dragoste necondiționtă tutror”, spune astrologii. Pentru a-ți păstra Varsatorul atașat, este important să fii punctul lor de sprijin.

Horoscop. Fiți o forță stabilă și echilibrată în viața lor, deoarece aceștia tind să fie răpiți de viață și pierd legătura cu realitatea.

De asemenea, asigurați-vă că creați un spațiu sigur pentru ca Vărsătorii să poată fi ei înșiși. Varsatorii sunt cunoscuti ca fiind unici ar trebui să evitați să-i constrângeți în tipare sau să le impuneți să facă anumite lucruri.

Va deveni astfel repingător și va avaea tendința de a fugi din relație.

Horoscop. Pesti – intimitate de toate felurile și acceptarea vulnerabilității lor

“Nevoia de a fuziona, de a se completa cu partenerul de viata este puternică pentru nativii Pesti”, spun astrologii. Nu numai fizic, ci și mental, emoțional și spiritual. Potrivit acestora, Pestii aspiră la “intimitatea adevarata” si adoră să poarte discutii profunde despre sentimentele lor.

“Fiți deschisi cu Pestii, deoarece acesta este unul dintre cele mai libere, atotcuprinzătoare și non-critice semne”, spun de asemenea astrologii.

Horoscop. Dacă vrei să intri într-o relație cu un nativ Pești și-ți dorești să-l păstrezi, va trebui să dai jos armura și să lași de-o parte constrângerile, dogmele și regulile.

Lăsați-i să intre în viața voastră și vă vor lăsa să intrați și voi la rândul vostru.

De asemenea, este important să-ți tratezi partenerul cu respect. Pentru a rămâne într-o relație strânsă, nativul Pești trebuie să simtă că fiecare aspect al personalității lor este acceptat și iubit de partenerul lor.

Sursa: ce-spun-astrele.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si