Două autospeciale de Poliție au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă 28 octombrie, înainte de miezul nopții, la Sântana, pe drumul județean 792 C, transmite presa locală.

Citește și: VIDEO. Patru copii răniți după ce vântul a luat pe sus un tobogan gonflabil din Piața Constituției

IPJ Arad a transmis că cele două autospeciale se aflau în urmărirea unei mașini.

Din păcate, urmărirea s-a soldat cu un accidenrt grav, iar 4 polițiști au ajuns la spital.

Accident cu două mașini de poliție, după o urmărire

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că cele două autospeciale de Poliție se aflau în urmărirea unui autoturism. Patru polițiști au ajuns la Urgențe.

„În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism. Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială", se spune în informarea IPJ Arad.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Conform sursei citate, 4 polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Accident cu două mașini de poliție, după o urmărire

Accident cu două mașini de poliție

[Sursa foto: Aradon.ro]

Cum s-au ciocnit cele două autospeciale de poliție?

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

"Concomitent, comanda IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun”, au mai spus oficialii de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Se pare că, într-o intersecție, în împrejurări necunoscute momentan, un Duster și un Logan ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad au intrat în coliziune. 

Șoferul fugar a scăpat neprins

Autoturismul urmărit de polițiști nu a fost prins, conform informațiilor noastre, însă oamenii legii au reușit identificarea șoferului fugar, transmite Aradon.ro.

Sursa foto: Aradon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si