Close sidebar
Close sidebar

Doua mii de dolari falsi, descoperiti asupra unei tinere care voia sa intre in tara prin Vama Petea

Doua mii de dolari falsi au fost descoperiti de catre politistii de frontiera din judetul Satu Mare asupra unei tinere care a intrat in tara prin Vama Petea, cu o masina inmatriculata in Spania, suma de bani fiind confiscata.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unui comunicat al Politiei de Frontiera, tanara I. A., in varsta de 29 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Satu Mare, s-a prezentat in Punctul de Trecere Petea sambata, conducand un autoturism marca Peugeot, inmatriculat in Spania.

"La controlul specific de frontiera, au fost descoperite, in geanta celei in cauza, 20 de bancnote in cupiura de 100 de dolari (2.000 dolari). Din primele verificari s-a constatat faptul ca acestea nu intrunesc conditiile de forma si fond a unor bancnote autentice, acestea fiind false", se arata in comunicatul citat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Bancnotele au fost confiscate, politistii facand cercetari pentru punerea in circulatie de valori falsificate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI