UPDATE: Fetițele s-ar fi urcat în pod pentru a se juca. Potrivit primelor informații transmise de autorități, podul s-ar fi aflat într-un proces de renovare. Cele două copile ar fi căzut de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri.

Autoritățile continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

"Joi, 6 iunie a.c., la ora 13.34, polițiștii din cadrul Secției nr.1

de Poliție Rurală Borod au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, într-un imobil din localitatea Luncșoara, județul Bihor, s-a produs un incident, în cadrul căruia două minore au suferit leziuni.

La fața locului, polițiștii au constatat că, două minore, de 5 și 7 ani, din Luncșoara, în timp ce se jucau în podul unui imobil din Luncșoara, aflat în renovare, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi căzut prin podeaua de la podul imobilului, de la o înălțime de aproximativ 2,5 metri.

În urma evenimentului, ambele minore au suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor efectuează cercetări în cauză sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment", se arată în comunicatul transmis de IPJ Bihor.

Două fetițe în vârstă de 5, repectiv 7 ani, au ajuns la spital după ce au căzut din podul unei case. Tavanul din rigips s-ar fi rupt. În ce stare sunt minorele?

Au căzut din podul unei case, după ce tavanul s-ar fi prăbușit

Incidentul șocant a avut loc în localitatea Luncșoara, comuna Aușeu, din județul Bihor. Se pare că două fetițe în vârstă de 5, repectiv 7 ani, au căzut din podul casei după ce tavanul realizat din rigips s-ar fi prăbușit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO O adolescentă de 17 ani a avortat după ce ar fi fost bătută de propriul tată. Cazul minorei scoate la iveală o realitate dură din România

Două minore au căzut din podul unei case, după ce tavanul s-ar fi prăbușit

[Sursa foto: istockphotos]

În urma nefericitului accident, ambele fetițe au fost rănite. Cea de 7 ani a fost găsită de echipajul medical în stare de inconștiență. Copila a fost transportată de urgență, cu elicopterul SMURD, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor.

Fetița de 5 ani a fost preluată de paramedici și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor. Minora a suferit un traumatism în urma căzăturii.

Citește și: Destin crunt pentru o fată de 14 ani. A fost abuzată în repetate rânduri de mai mulți bărbați, iar mama sa a luat decizia de a o lăsa într-un centru de plasament. "Eu nu o iau"

Două minore au căzut din podul unei case, după ce tavanul s-ar fi prăbușit

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ce au transmis autoritățile?

"În cursul zilei de joi, 06 iunie a.c., pompierii militari aleșdeni și echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD au intervenit pentru salvarea a două fetițe, în vârstă de 5, respectiv 7 ani.

În jurul orei 13.35, un apelant al numărului Unic 112 sesiza producerea unui grav eveniment în localitatea Luncșoara, comuna Aușeu, soldat cu rănirea gravă a două fetițe, care căzuseră din pod, prin tavanul de rigips, una dintre acestea, în vârstă de 7 ani, fiind în stare de inconștiență.

Pentru salvarea acestora, la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd, cu ambulanța SMURD a subunității și cu o autospecială de intervenție, precum și elicopterul SMURD.

Ajunse la fața locului, echipajul medical care încadrează elicopterul SMURD și echipajul de pompieri militari paramedici au acordat îngrijirile care se impuneau celor două micuțe, iar ulterior, fetița în vârstă de 7 ani, aflată în stare de inconștiență a fost transportată cu elicopterul, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar cea în vârstă de 5 ani, care suferise un traumatism, a fost transportată de pompierii paramedici, la Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) a Spitalului Clinic Municipal “Dr. Gavril Curteanu” Oradea", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si