Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au fost ranite in Tulcea dupa ce ambarcatiunea pe care se aflau a intrat intr-un copac

Doua persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, in judetul Tulcea, dupa ce ambarcatiunea pe care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea apei, pompierii intervenind pentru ajutarea ranitilor, ei fiind constienti si stabili din punct de vedere medical.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, pichetul de pompieri Nave operative Crisan a fost solicitat sa intervina, marti dupa- amiaza, la un accident naval petrecut pe unul dintre canalele din zona localitatii Gorgova.

Evenimentul a avut loc dupa ce o ambarcatiune din aluminiu a pierdut controlul si a intrat intr-un copac de pe marginea apei.
In ambarcatiunea respectiva erau doi barbati, ei fiind constienti si stabilizati din punct de vedere medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Unul dintre raniti, in varsta de 49 de ani, din Targu Mures, care are o greutate de aproximativ 150 de kilograme, a fost transportat la Tulcea cu nava SMURD, cu un echipaj format din trei subofiteri.  Cel de-al doilea ranit a fost preluat de nava Serviciului de Ambulanta. Ei vor fi dusi la spital pentru ingrijiri medicale.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI