Close sidebar
Close sidebar

Doua persoane au murit dupa prabusirea unui avion în timpul unei demonstratii aeriene de langa Moscova

Autoritatile ruse au anuntat ca doua persoane si-au pierdut viata sambata, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit în timpul unei demonstratii aeriene din apropiere de Moscova. Ambele persoane decedate erau la bordul avionului Antonov An-2, care zbura la un eveniment dedicat aniversarii a 70 de ani de la realizarea modelului, relateaza Russia Today.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor informatii, pilotul a pierdut controlul asupra avionului atunci cand zbura aproape de sol. Avionul Antonov An-2 s-a prabusit chiar în fata spectatorilor din Balasiha, un oras cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Moscovei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Nicio persoana de la sol nu a fost ranita în urma incidentului din Rusia.

Antonov An-2 este unul dintre cele mai vechi aeroplane utilizate în prezent, fiind popular în special în muncile agricole. Acest avion a zburat pentru prima data pe 31 august 1947 si productia sa a fost neîntrerupta pana în 2001.

Într-o perioada de peste cinci decenii au fost construite 18.000 de avioane Antonov An-2.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI