Două prietene de 14 și 15 ani care locuiesc în zona Pavia din Italia au fost date dispărute de câteva zile. Tânăra de cincisprezece ani se numește Ana, este de origine moldovenească și locuiește în localitatea Sostegno din zona Spessa Po, scrie presa italiană.

Citește și: "Te voi iubi mereu!" Imaginile durerii de la înmormântarea Denisei! Tânăra mamă, ucisă de Șacalul din Constanța, condusă astăzi pe ultimul drum în sicriu alb: "Inima și sufletul meu"

Orice urmă a tinerei s-a pierdut din seara de sâmbătă, 7 septembrie. La doar două zile distanță, adică luni 9 septembrie, a dispărut fără urmă și prietena ei de 14 ani, al cărui nume nu este dat publicității, potrivit Il Giorno.

Cum a dispărut Ana de lângă un supermarket

Ana se afla împreună cu un grup de tineri când a fost văzută ultima dată, sâmbătă seara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Tinerii își făceau cumpărături pentru o seară pe care plănuiau să o petreacă împreună, dar, la un moment dat, tânăra din Moldova s-a îndepărtat de grup și nu s-a mai întors.

Semn de viață misterios după dispariția comună a fetelor

Părinții disperați au primit, totuși, un semn de speranță în ultimele zile din Sociale Media.

Cele două fete par să se fi conectat la o platformă cunoscută și i-au urat La mulți ani unui alt prieten de-al lor.

Cu toate acestea, ele nu au luat legătura cu familiile lor. Și pe măsură ce căutările continuă, îngrijorarea rudelor crește.

Telefonul Anei, găsit într-un coș de gunoi

Mama Anei Stratulat a lansat un apel emoționant în emisiunea „Chi l’ha visto?” de pe canalul Rai 3, potrivit Jurnal de emigrant:

„Ana, te rog, întoarce-te acasă. Iartă-mă dacă am greșit cu ceva. De ce nu vorbești cu mine? Tu ești totul pentru mine, te aștept. Nu ne-am certat niciodată, dar dacă ai probleme cu cineva, sunt aici să te ajut”.

Un detaliu crucial în acest caz a fost descoperirea telefonului mobil al Anei într-un coș de gunoi din Belgioioso, ceea ce a adâncit misterul în jurul dispariției ei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si