Close sidebar
Close sidebar

Două scaune, soluția găsită de conducerea Spitalului din Drobeta-Turnu Severin pentru cozile de la ambulatoriu

Conducerea spitalului a găsit ca soluție salvatoare pentru cozile uriașe, două scaune puse la intrarea în ambulatoriu.

Diana Bostan,

Cozi infernale pentru români [Sursa foto: evenimentdeolt.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bolnavii stau înghesuiți la intrarea în ambulatoriu, ore în șir. Aceștia își flutură biletele de trimitere în așteptarea unui doctor.

Directorul spitalului a dat vin pe oameni.

Acesta este de părere că oamenii nu respectă ora programării sau nu au deloc programare. Cum nu a fost găsită o soluție în acest sens, situația s-a tot repetat.

Însă angajații spitalului au scos ieri două scaune afară, crezând că asta va rezolva situația. Conducerea spitalului nu a mai avut azi nicio reacţie. 

Citeste si: VIDEO- Tulpina indiană- focar descoperit lângă București, la 35 de muncitori

Unii stau la coadă pentru sănătatea lor, alții pentru pensii.

Cozi interminabile au fost azi de dimineață la Casa de Pensii din oraș. În ciuda măsurilor de prevenire a infectării cu covid-19, oamenii au stat înghesuiți pe trotuarul din fața clădirii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Mihai Laurenţiu Plăviţu, director Casa de Pensii:” Între 8 jumătate şi 9 într-adevăr a fost un aflux de persoane, au fost 70 de persoane, suntem obligaţi să păstrăm şi măsurile de distanţare, în incinta casei de pensii se aflau 20 de persoane”.

Guvernul face tot posibilul pentru a grăbi procesul de digitalizare, pentru a împiedica statul la cozi.

Raluca Turcan, ministrul Muncii: Sunt aproximativ cinci miloane de dosare de pensii. unele sunt într-un sistem electronic mai avansat, altele într-un sistem electronic mediu, altele în dosar cu șină. La fiecare dintre cele trei categorii de dosare pensii mai exista adeverințele pe care am solicitat să le includem.

Citeste si: Românii se înghesuie să se vaccineze împotriva coronavirus. Coadă de zeci de persoane la Institutul Marius Nasta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI