Accident între un microbuz și un autoturism, în Sibiu. Roata din spate a unui microbuz plin cu pasageri s-a desprins în mers. Șoferul de 68 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 23 de ani.  

Citește și: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier pe DN 7, în județul Argeș

Cele două şoferiţe au fost transportate la spital cu răni uşoare, iar o altă pasageră a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a suferit un atac de panică. 

 

Citește și: Accident rutier în județul Sibiu cu trei victime. Cum s-a petrecut totul

Trei persoane au fost rănite într-un alt accident rutier pe DN 7, în județul Argeș

Un accident rutier a avut loc, luni, pe DN 7, în județul Argeș, în urma căruia trei persoane au fost rănite. Traficul la Morărești a fost complet blocat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un autotren a intrat în coliziune cu o autoutilitară  pe DN 7, județul Argeș. Victimele au fost transportate la spital.

”Din primele date, 3 persoane ar fi suferit leziuni. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş sunt la faţa locului, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi degajarea cât mai rapidă a părţii carosabile şi reluarea traficului rutier”, a transmis  IPJ Argeş.

Citește și:  Un băiat de 18 ani a fost salvat de la moarte în ultima clipă de polițiști. Tânărul a amenințat că se sinucide după o ceartă cu mama lui

”La faţa locului au fost identificate trei persoane de sex masculin, care aveau nevoie de îngrijiri medicale, toate din autoutilitară. Acestea au fost preluate şi monitorizate de către un echipaj SAJ Vâlcea care se afla în zonă”,  a transmis ISU Argeş.

Citește și:  VIDEO- Accident grav în Brăila: Un șofer de 22 de ani a lovit un pieton și a părăsit locul incidentului

”Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a preluat două victime- una dintre acestea a suferit răni uşoare, iar cealaltă prezintă leziuni în zonă toracelui. Cea de a treia victimă a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Argeş sosit în sprijinul echipajului SMURD”,  a mai transmis sursa citată.

Citește și: Şofer din Galaţi, dat în căutare, după ce a lovit grav un copil de 8 ani aflat pe bicicletă şi a fugit de la faţa locului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si