Tânărul l-a bătut pe tatăl său, apoi a amenințat că se aruncă de pe acoperișul casei. Autoritățile au închis două străzi din Sectorul 6.

Bărbatul a fugit, în cursul zilei de azi, de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia".
La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de Poliţie, Ambulanţă, dar şi un negociator. După câteva zeci de minute de negocieri, acesta a fost convins să se dea jos.

Citeste si: O femeie de 35 de ani a căzut de la etajul 10, în Capitală. Avea un copil de 13 ani

"La data 24 octombrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Secția 21 au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 80 de ani, ar fi fost lovit de fiul său, în vârstă de 51 de ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuința în care bărbatul se baricadase, însă acesta a fugit și s-a urcat pe acoperișul unui imobil, având asupra lui un obiect metalic, cu care amenința că

își va produce vătămări.

Citeste si: Accident sau sinucidere în județul Neamț? Un bărbat întins pe șosea a fost strivit de o mașină

A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta a fost determinat să renunțe la gestul său.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul secției în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, un echipaj medical prezent a acordat îngrijiri bărbatului de 80 de ani, dar nu a necesitat transportul la o unitate spitalicească", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Citeste si: Bărbatul care și-a ținut copilul flămând şi bătut în mod repetat a ajuns în spatele gratiilor. Individul şi-a distrus şi brăţara electronică pusă de oamenii legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si