Scenele terifiante au avut loc într-un magazin din Brooklyn, New York, duminică dimineața. Surorile gemene în vârstă de 19 ani au fost înjunghiate de un bărbat.

În urma atacului violent, una dintre fete a murit la spital, iar a doua a fost grav rănită.

Citește și: Polițist de la Rutieră, găsit împușcat în cap

Două surori gemene, înjunghiate într-un magazin din New York

Magazinul din New York unde a avut loc tragedia

[Sursa foto: NY Post]

Un martor a declarat pentru NBC News că o ceartă a izbucnit după ce un bărbat a început să le facă avansuri femeilor, dar a fost respins.

Doar una dintre cele două gemene a putut fi salvată

Poliția a declarat presei că Samiya Spain a murit în urma unei răni înjunghiate la piept. Sora ei, al cărui nume nu a fost dat publicității, a suferit o rană la braț, dar se află într-o stare stabilă.

Conform unui comunicat al NYPD, atacul a avut loc în jurul orei 2:20 dimineața. în interiorul unui magazin din cartierul Park Slope, în apropiere de casa Samiyei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „Era o mamă perfectă! Mergea peste tot cu copiii”. Ștefania, o tânără mămică, a murit în timp ce încerca să își salveze cei trei copii din flăcările care au cuprins locuința sa din Italia

„La sosire, ofițerii au observat o femeie de 19 ani cu o rană înjunghiată în piept și o a doua femeie de 19 ani cu o rană înjunghiată la braț”, a spus poliția.

Serviciile medicale de urgență le-au dus pe ambele femei la Spitalul Metodist Brooklyn Presbyterian din New York, unde una a fost declarată decedată.

„Nu au fost operate arestări până în prezent și ancheta rămâne în desfășurare”, a adăugat poliția.

Motivul absurd de la care a pornit altercația

Un martor a povestit că o ceartă a început după ce un bărbat le-a complimentat pe femei și a spus că sunt atractive, dar a fost respins. Le-ar fi strigat pe nume, a spus martorul, după care necunoscutul a părăsit magazinul.

"Două sau trei minute mai târziu a venit și a început să lovească și să bată cu piciorul în ușa de sticlă încercând să intre", a spus martorul, adăugând că personalul magazinului a încuiat ușa pentru a-l împiedica să pătrundă.

„În secunda în care au deschis ușa, el a fugit înapoi în interior și a început să le atace”, a spus martorul.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alphonso Goodson, bunicul fetelor, a declarat pentru New York Post: „A intrat și a început să o lovească. Ea a spus: „Lasă-mă în pace.” 

Samiya Spain, de 19 ani, ucisă cu brutalitate

Samiya Spain, de 19 ani, ucisă cu brutalitate

[Sursa foto: NY Post]

Tony Herbert, un candidat democrat la Adunarea din New York pentru Brooklyn, a cerut pedepse mai dure pentru crimele violente de acest fel, într-o conferință de presă care a avut loc duminică.

„Să ne asigurăm că oamenii înțeleg că, dacă scoți un cuțit și ataci pe cineva vei ajunge la închisoare”, a spus el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si