Close sidebar
Close sidebar

Două surori gemene de 19 ani, înjunghiate de același bărbat. Tragedia nu a putut fi evitată

Două surori gemene de 19 ani au fost înjunghiate de un același bărbat după o altercație într-un magazin. Tragedia nu a putut fi evitată și una dintre fete a murit.

Sorin Negru,

Două surori gemene, înjunghiate într-un magazin din New York

[Sursa foto: NY Post]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scenele terifiante au avut loc într-un magazin din Brooklyn, New York, duminică dimineața. Surorile gemene în vârstă de 19 ani au fost înjunghiate de un bărbat.

În urma atacului violent, una dintre fete a murit la spital, iar a doua a fost grav rănită.

Citește și: Polițist de la Rutieră, găsit împușcat în cap

Magazinul din New York unde a avut loc tragedia

[Sursa foto: NY Post]

Un martor a declarat pentru NBC News că o ceartă a izbucnit după ce un bărbat a început să le facă avansuri femeilor, dar a fost respins.

Doar una dintre cele două gemene a putut fi salvată

Poliția a declarat presei că Samiya Spain a murit în urma unei răni înjunghiate la piept. Sora ei, al cărui nume nu a fost dat publicității, a suferit o rană la braț, dar se află într-o stare stabilă.

Conform unui comunicat al NYPD, atacul a avut loc în jurul orei 2:20 dimineața.

în interiorul unui magazin din cartierul Park Slope, în apropiere de casa Samiyei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: „Era o mamă perfectă! Mergea peste tot cu copiii”. Ștefania, o tânără mămică, a murit în timp ce încerca să își salveze cei trei copii din flăcările care au cuprins locuința sa din Italia

„La sosire, ofițerii au observat o femeie de 19 ani cu o rană înjunghiată în piept și o a doua femeie de 19 ani cu o rană înjunghiată la braț”, a spus poliția.

Serviciile medicale de urgență le-au dus pe ambele femei la Spitalul Metodist Brooklyn Presbyterian din New York, unde una a fost declarată decedată.

„Nu au fost operate arestări până în prezent și ancheta rămâne în desfășurare”, a adăugat poliția.

Motivul absurd de la care a pornit altercația

Un martor a povestit că o ceartă a început după ce un bărbat le-a complimentat pe femei și a spus că sunt atractive, dar a fost respins. Le-ar fi strigat pe nume, a spus martorul, după care necunoscutul a părăsit magazinul.

"Două sau trei minute mai târziu a venit și a început să lovească și să bată cu piciorul în ușa de sticlă încercând să intre", a spus martorul, adăugând că personalul magazinului a încuiat ușa pentru a-l împiedica să pătrundă.

„În secunda în care au deschis ușa, el a fugit înapoi în interior și a început să le atace”, a spus martorul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alphonso Goodson, bunicul fetelor, a declarat pentru New York Post: „A intrat și a început să o lovească. Ea a spus: „Lasă-mă în pace.” 

Samiya Spain, de 19 ani, ucisă cu brutalitate

[Sursa foto: NY Post]

Tony Herbert, un candidat democrat la Adunarea din New York pentru Brooklyn, a cerut pedepse mai dure pentru crimele violente de acest fel, într-o conferință de presă care a avut loc duminică.

„Să ne asigurăm că oamenii înțeleg că, dacă scoți un cuțit și ataci pe cineva vei ajunge la închisoare”, a spus el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI