Aubrey Berry, in varsta de 4 ani, si Chloe Berry, in varsta de 6 ani, au fost gasite fara suflare in locuinta tatalui lor, Andrew Berry. Vecinii au povestit oamenilor legii ca barbatul avea probleme financiare serioase, fiind dependent de jocuri de noroc, scrie Daily Mail.

Ba mai mult, Andrew divortase de sotia sa, Sarah Cotton in anul 2013, femeia sustinand ca barbatul nu este potrivit pentru a le creste pe micute.

Totodata, Sarah se lupta pentru a obtine custodia celor doua copile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In anul 2015, Andrew Berry a mai fost subiectul unei anchete, dup ace una dintre fetitele sale ii spusese mamei sale ca barbatul a atins-o intr-un mod nepotrivit.

Investigatorii l-au descoperit pe tatal celor doua fetite, luni, in apartament. Barbatul prezenta rani pe care le-a provocat singur. Acesta a fost transportat la spital, iar o ancheta este deschisa pentru a se stabili in ce conditii, cele doua micute si-au gasit sfarsitul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si