Close sidebar
Close sidebar

Doua surori, in varsta de 4 si 6 ani, au fost gasite decedate in casa tatalui lor

Doua fetite au fost gasite decedate in apartamentul tatalui lor. Macabra descoperire a fost facuta chiar in ziua de Craciun.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aubrey Berry, in varsta de 4 ani, si Chloe Berry, in varsta de 6 ani, au fost gasite fara suflare in locuinta tatalui lor, Andrew Berry. Vecinii au povestit oamenilor legii ca barbatul avea probleme financiare serioase, fiind dependent de jocuri de noroc, scrie Daily Mail.

Ba mai mult, Andrew divortase de sotia sa, Sarah Cotton in anul 2013, femeia sustinand ca barbatul nu este potrivit pentru a le creste pe micute. Totodata, Sarah se lupta pentru a obtine custodia celor doua copile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

In anul 2015, Andrew Berry a mai fost subiectul unei anchete, dup ace una dintre fetitele sale ii spusese mamei sale ca barbatul a atins-o intr-un mod nepotrivit.

Investigatorii l-au descoperit pe tatal celor doua fetite, luni, in apartament. Barbatul prezenta rani pe care le-a provocat singur. Acesta a fost transportat la spital, iar o ancheta este deschisa pentru a se stabili in ce conditii, cele doua micute si-au gasit sfarsitul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI