Close sidebar
Close sidebar

Draga Olteanu Matei, interviu sincer pentru Teo Show! A deschis usa casei sale si si-a prezentat secretele

Actrita Draga Olteanu Matei a deschis usa casei sale si a primit o echipa de la emisiunea Teo Show de la Kanal D. Si-a prezentat casa in care locuieste, dar a rememorat cu placere momentele frumoase prin care a trecut in cariera.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamna teatrului si filmului romanesc a vorbit despre rolurile importante pe care le-a avut, despre casnicia ei, dar si despre viitorul teatrului romanesc.

"L-am cunoscut pe Amza Pellea in facultate si am ramas prieteni de atunci. In Nea Marin Miliardar puteau sa aleaga alta actrita, dar el m-a ales pe mine. Mi-a placut mult rolul. Filmarile au fost facute la mare. Stiu ca mi-au dat un contract derizoriu. Stiu ca am taiat suma aia de acolo si am scris ca joc si pe un gologan. Pana la urma Sergiu Nicolaescu mi-a dat alti bani. Probabil el s-a gandit ca rolul asta e doar o figuratie si n-a apreciat la calitatea rolului, ci la scena redusa prin care trebuia sa trec.", a povestit ea pentru emisiunea Teo Show.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A continuat cu marturisirile despre cariera ei artistica, dar si-a prezentat si casa in emisiunea colegei noastre, Teo Trandafir.

"Sotul meu era un impatimit de teatru. Venea tot timpul la teatru sa ma vada, venea sa ma ia dupa spectacol sa ma duca acasa. La inceput ma admira, ii placea absolut tot ce faceam. Mereu ii ceream sa nu imi mai spuna cat de mult i-am placut, ci ce nu i-a placut, pentru ca asa puteam eu sa cresc, sa schimb", a mai spus ea.

A incurajat si generatia tanara si spune ca vrea ca acesti tineri actori sa fie mai mult bagati in seama. "Eu am acceptat sa dau interviul asta pentru Teo. Daca era altcineva, refuzam. Faceam asta pentru ca cei tineri trebuie bagati acum in seama, ca sa stiti, ca din spate vine o generatie extraordinara de artisti", a mai spus ea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI