Marea doamna a teatrului romanesc are o cariera solida si, la varsta de 83 de ani, se poate lauda cu o memorie extraordinara si cu un discurs logic si coerent pe care nici timpul nu a putut sa-l deterioreze. Ei bine, in spatele caracterului puternic al actritei se ascunde o mare drama.

In urma cu trei ani, sotul ei, un reputat medic din Piatra Neamt, s-a stins din viata, Draga Olteanu Matei declarand la scurt timp, sfasiata de durere, ca ar fi vrut sa il urmeze imediat.

Dupa o casnicie exemplara, de 44 de ani, in care protagonista noastra a povestit ca ajunsese sa stie din priviri ce isi doreste sotul ei, iar el, la randul lui, ce vrea ea, actrita nu si-a mai gasit rostul vietii. Din mariajul longevivei vedete nu au rezultat mostenitori pentru ca aceasta nu si-a dorit sa devina mama.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu a spus niciodata care este motivul pentru care a refuzat experienta maternitatii, dar a marturisit ca a vorbit de multe ori cu preotii despre ratiunile ei. Draga Olteanu a fost mama doar cand a intrat in pielea unui personaj si a trebuit sa imite chinurile facerii, dupa ce a asistat mai intai la o nastere, de dragul unei interpretari perfecte.

Pana sa isi cunoasca sufletul pereche, pe barbatul care a completat-o, actrita a mai fost casatorita de doua ori, dar ambii soti au inselat-o. A crezut insa in dragostea adevarata si a gasit-o! Astazi, la trei ani de cand a ramas vaduva, Draga Olteanu este la fel de ravasita de tragicul eveniment.

Are puterea sa zambeasca, dar durerea nu a disparut.

Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti. Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti. Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic. Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra", povestea distinsa Draga Olteanu-Matei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si