Close sidebar
Close sidebar

Dragoș Bucur, infectat cu noul coronavirus. Care este starea actorului

Actorul Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la ProTV, este infectat cu noul coronavirus. Actorul a confirmat diagnosticul primit.

Razvan Ilie,

Dragoș Bucur, confirmat cu noul coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie", a declarat Dragoș Bucur.

Actorul a mai spus că și-ar fi dorit "să nu fie necesară acestă întrerupere" a emisiunii, dar că este convins că se va trece extrem de repede peste această situație.

Citeste si: S-a urcat în autobuz cu un șarpe în loc de mască. "Când l-am văzut că mișcă, am țipat"

Dragoș Bucur: "Mai avem de filmat"

După ce Dragoș Bucur a fost confirmat pozitiv, producătorii au decis ca toată echipa de producție de la "Visuri la cheie", dar și arhitecții și designerii să intre în autoziolare până la aflarea rezultatelor testelor, informează ProTV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Județul cel mai lovit de criza coronavirusului din ultimele 24 de ore

Realizatorul emisiunii de la ProTV a venit cu precizări: "Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate”, este declarația lui Dragoș Bucur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI