Eliminat din Casa Iubirii, Dragoș vorbește despre experiențele lui din emisiune. Dragoș a mai vorbit și despre concurenții rămași în competiție, dar și despre cuplurile deja formate.
Nu a omis să discute nici despre relația avutp cu Maria în emisiune.

Citeste si: Primele declarații ale Grațielei după eliminarea din ”Casa Iubirii”. Ce spune fosta concurentă despre Alexandra

"Am încercat să îi dau o șansă și să mă deschid față de ea, să încerc să mă apropii oarecum, dar se pare că nu am reușit.

Asta a fost. Nu m-a respins, eu pur și simplu am încercat să deschid anumite portițe cu ea, să intru în anumite subiecte și ea nu a putut. Probabil nu am empatizat destul.", a declarat Dragoș.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Eliminare cu scântei în Casa Iubirii. Ce au declarat concurenții după eliminarea Grațielei

Publicul și alți concurenți din casă îl acuzau pe tânăr că o tot atacă pe iubta lui, Maria, iar acesta a explicat că nu sunt atacuri, ci glume, doar că Maria este o fire prea sensibilă față de el.
"Eu sunt o fire mai comică și se poate interpreta.

O persoană poate spune că e un atac, alta că e o glumă, depinde foarte mult de cine încasează glumele. Dacă era Kinga sau Bianca sau orice altă fată din casă știa să încaseze altcumva glumele mele. Eu am imitat-o pe Maria, au fost niște glumițe.

Citeste si: Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii și-au oficializat relația printr-un sărut. Ce spun concurenții despre ei

Nu am nimic cu Maria, este o fată frumoasă, chiar dacă a precizat că a avut unele probleme în copilărie, dar așa am simțit la momentul respectiv să fac, de aceea am spus că am fost și foarte real.", a mărturisit Dragoș, în interviul difuzat pe canalul de YouTube WOWnews.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si