Bianca și Vlădaia au povestit cu umor, completându-se una pe cealaltă, că merg uneori în tabăra Sudicilor ca să-l vadă mai de aproape pe Dragoș. „Bună, Dragoș!” este salutul simplu, asezonat cu o fluturare de mână prin care Bianca și Vlădaia își făceau simțită prezența în fața enigmaticului concurent.

Avem și noi o bucurie, să facem glume cu Dragoș. Și Dragoș ține la glume ”, a spus Vlădaia.

Am spus hai să facem câte o glumiță, să mergem acolo, să-l vedem mai de aproape. Și ne- am dus să-l vedem ”, a completat Bianca amuzată.

Dragoș este tânărul care a atras atenția în Arenă

Luat prin suprindere de dezvăluirea fetelor, Dragoș le-a răspuns din Arenă doar zâmbind.

Citește și: Întâlnire de gradul zero! Alin, concurentul de la “Insula de 1 milion”, printre vedetele de la Hollywood; A “împărțit” sala de sport cu celebra Cameron Diaz

Dragoș este agent imobiliar, model și antrenor de fitness. Este pasionat de sport, de altfel a făcut atletism de performanță și a jucat fotbal, 14 ani, în Divizia B. Tânărul se descrie ca fiind ambițios, încrezător. Este divorțat și are un băiat în vârstă de 5 ani. Dragoș a intrat în competiție pentru a-și susține familia și a-și urma visul de a avea propria afacere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dragoș este o prezența obișnuită în lumina reflectoarelor, având o experiență variată în domeniul modelingului și al sportului. Cu o carieră anterioară în modeling pentru celebrul designer Cătălin Botezatu și 14 ani într-o echipă de fotbal din Divizia B, Dragoș este familiarizat cu mediile competitive și cu presiunea care însoțește aceste domenii.

Bianca, concurenta de la „Insula de 1 milion”

Dragoș, concurent la „Insula de 1 milion”

Dragoș vorbește despre cel mai mare atu pe care îl are la „Insula de 1 milion”

A fost căsătorit cu Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, și câștigătoare a primului sezon Survivor România.

Citește și: VIDEO- Claudia Puican scoate hit după hit. Artista a venit cu o nouă surpriză muzicală

Cu o condiție fizică de invidiat, Dragoș consideră că acesta este cel mai mare atu al său în competiție. Experiența sa anterioară în atletism de performanță și cariera sa sportivă în fotbal îl fac să fie un concurent de temut în ceea ce privește provocările fizice.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De asemenea, legătura sa emoțională cu fiul său în vârstă de cinci ani, Răzvan, demonstrează că el are și o motivație profundă pentru a participa la competiție. În timp ce Dragoș este pregătit să facă față provocărilor și să renunțe la confortul obișnuit pentru a atinge scopurile sale, el este și conștient că experiența pe Insula de 1 milion îi poate aduce oportunități noi și poate contribui la evoluția să personală.

Reality show-ul „Insula de 1 milion” continuă cu noi provocări pentru concurenți. Emisiunea prezentată de Cosmin Cernat poate fi urmărită la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

Vlădaia, concurentă la „Insula de 1 milion”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si