Baiatul din Secu, judetul Dolj, s-a nascut un copil perfect normal. La varsta de 6 ani au inceput sa apara problemele si in urma investigatiilor medicii i-au descoperit o boala grava. De atunci el este tintuit intr-un scaun cu rotile.

Baiatul are o mare pasiune pentru masini, in special pentru Mustanguri.

Asa se face ca pasiunea lui a ajuns si la urechile membrilor Ford Mustang Romania, care au decis sa-i faca copilului o surpriza. Au plecat cu 50 de Mustanguri spre localitatea lui Dragos.

"Cand m-au sunat cei de la Ford Mustang eram cu Dragos la Bucuresti, la recuperare. Le-am spus ca ii sun cand ajung acasa, dar nu m-am gandit niciodata ca o sa se intample asta, sa vina pentru el. Au venit si l-am scos pe Dragos la poarta. Atunci a fost momentul bucuriei. Nu-i venea sa creada ca jucariile lui aparusera la poarta in marime naturala, ca se poate urca in ele, ca le poate atinge. Oamenii care au venit cu masinile l-au luat si l-au plimbat cu ce masina a vrut el. I-au adus si cadouri. Intr-adevar un gest minunat.", a declarat Aniona Condescu, mama lui Dragos, citata de ziaruldecraiova.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Presedintele Ford Mustang Romania i-a aflat povestea lui Dragos de la televizor.

"L-am vazut pe Dragos la o emisiune la televizor. Primise de la moderator un Mustang, masinuta teleghidata. Am fost impresionat de modul cum a luat jucaria si a strans-o la piept. Este pasionat de masini si din cate am inteles Mustang este masina lui preferata. Ne-am pus de acord si 50 de Mustanguri au plecat spre Secu. Este de nedescris reactia lui Dragos, a fost bucuria unui copil care si-a vazut un vis implinit. O sa mai calcam pragul casei lui cu siguranta.", a declarat Razvan suta, Presedinte Ford Mustang Romania.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si