Close sidebar
Close sidebar

Dragoste cu final neașteptat, pe platourile de filmare ale producției "Inimă rebelă", serialul difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Halit Özgür Sarı și Simay Barlas s-au apropiat și au început să se îndrăgostească pe platourile de filmare ale serialului "Inima rebelă", în care au interpretat rolurile Yaman și Rüya, personaje centrale ale producției. Se pare că cei doi tineri au format un cuplu iubit de public și pe micul ecran, și în viața privată.

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol

Și-au petrecut vacanța de vară împreună, iar fanii sperau la un final fericit al relației lor. Vestea că s-ar fi despărțit i-a luat prin surprindere pe cei care îi îndrăgesc.

Cei doi au preferat să-și trăiască relația departe de lumina reflectoarelor, conform presei din Turcia. Nu se știe încă de ce s-au despărțit Halit Özgür Sarı și Simay Barlas, dar această separare pare una definitivă.

Citeste si: Un nou cutremur în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Un condamnat la moarte din SUA a fost rugat de autorități să-și aleagă metoda prin care preferă să fie executat- antena3.ro

"Inima rebelă" urmărește povestea remarcabilă a lui Yaman, care a fost răpit în copilărie și a ajuns să lucreze pentru banda care l-a răpit. El reușește să scape de cei care îl țin captiv și caută să-și construiască o viață nouă, mai bună, alături de cei trei prieteni ai săi.

Muncesc din greu și reușesc să lase în urmă trecutul întunecat. În ciuda tuturor greutăților, Yaman reușește cumva să-și păstreze sufletul pur și să nu cedeze lumii ”întunecate” în care trăiește iar viața tânărului se schimbă când o întâlnește pe Rüya, o fată frumoasă din altă clasa socială, care trăiește în cartierul bogat al orașului.

Cum se împletesc viețile celor doi protagionisti în serial, puteți afla într-un nou episod al serialului "Inima rebelă", în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI