Close sidebar
Close sidebar

"Dragoste si secrete": Keremcem și-a atins obiectivul!

Îndrăgitul artist Keremcem, cel care dă viată personajului Ali, în serialul de succes "Dragoste și secrete", de la Kanal D, și-a atins ținta de 1 milion de fani pe Instagram și chiar a depășit-o, conform informațiilor apărute în publicația turcească Televizyon Gazetesi.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul actor și cântăret a început să se concentreze mai mult pe muzică dupa filmările serialului "Dragoste si secrete" care s-au încheiat în decembrie 2019.

De curand, Keremcem a lansat pe toate platformele online melodia "Gitmișsin Çoktan", piesa compusa in colaborare cu Gökhan Tepede, de al carei aranjament muzical s-a ocupat Erhan Bayrak.

Citeste si: Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

" Am inteles ca ai plecat, draga mea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Am observat prea tarziu!

Sunt trist,

As vrea sa te opresc

Dar mandria ma zdrobeste!"

Aceste versuri din melodie, puse in descrierea piesei chiar de chipesul Keremcem, a atras zeci de mii de aprecieri si sute de comentarii. Contul de instagram al actorului a depasit limita de 1 milion de urmaritori.

In ipostaze razboinice il puteti urmari pe Keremcem si la Kanal D, in fiecare seara de luni pana vineri, incepand cu ora 20.00, in serialul "Dragoste si secrete".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI