Sîla este luată prin surprindere atunci când Alper îi va cere acesteia să îl ajute să o cucerească pe Hulya. Cunoscând adevăratele intenții ale lui Alper, Sîla o sfătuiește pe Hulya să nu dea curs unei relații cu acesta însă, spre marea surprindere a tinerei, sora lui Kuzey va considera că Sîla este geloasă pe iubirea ei.

Mai mult decât atât, Hulya va lua atitudine în fața întregii familii în ceea ce îl privește pe Alper, atunci când Kuzey și Naciye îl vor plecat din casa lor.

Ce se întâmplă cu Feraye?

Pentru Feraye problemele continuă să apară. Belkîs este cea care aduce mărul discordiei în familia prietenei sale, atunci când îi arată acesteia fotografiile făcute, în secret, lui Bulent și Gonul. Feraye este dezamăgită de comportamentul soțului său

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ege este alături Zeynep, la spital, după ce a aflat că Ragîp trăiește. De teamă ca Zeynep să nu fie din nou în pericol, Ege petrece cât mai mult timp cu tânăra de care este îndrăgostit.

Citește și: „Dragoste și speranță”, un nou episod: Kuzey află secretul surorii sale

Un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, de la ora 18:45

Ce se va întâmpla atunci când Ragîp își face apariția în salonul în care este internată Zeynep și, ce decizie la lua Hulya, în ceea ce-l privește pe Alper, puteți afla astăzi, de la ora 18:45, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si