Sarah Lamont este o mama din Marea Britanie care isi creste singura cei trei copii in varsta de 12, 10 si 4 ani.
Mezinul Joe s-a nascut cu rinischi polichistic, o afectiune care duce in timp la marirea organelor si deteriorarea lor. La cateva saptamani dupa ce s-a nascut, medicii i-au scos acestuia rinichii si a fost trecut pe dializa.
Anul trecut medicii au descoperit ca afectiunea rinichilor i-a afectat si ficatul, iar micutul risca o hemoragie care putea sa ii provoace moartea.
Mama sa nu a stat pe ganduri si in urma cu 11 zile i-a donat fiului o parte din ficatul sau, urmand ca la sfarsitul acestui an sa ii doneze si un rinichi.
Mama si copilul au fost internati pentru transplant in doua spitale diferite, aflate la o distanta de trei mile unul de celalat. La trei zile dupa operatia care a durat 8 ore, Sarah a plecat de la spital in pijama si in papuci de casa pentru a-si vizita baietelul. Desi avea dureri mari, a rugat o asistenta sa ii scoata perfuzia, a luat un taxi si a plecat in graba pentru a-l vedea pe Joe.
Cei doi se simt bine, iar organismul micutului nu da semne ca ar respinge ficatul primit de la mama sa, scrie Metro.
Asta a fost primul pas pentru a-mi vindeca baietelul. Mai are nevoie de un rinichi si va putea sa fie ca si copiii de varsta lui.
Determinarea femeii de a-si salva fiul i-a impresionat pe  medici.

Sarah Lamont este o mama din Marea Britanie care isi creste singura cei trei copii in varsta de 12, 10 si 4 ani. Mezinul Joe s-a nascut cu rinischi polichistic, o afectiune care duce in timp la marirea organelor si deteriorarea lor.

La cateva saptamani dupa ce s-a nascut, medicii i-au scos acestuia rinichii si a fost trecut pe dializa. Anul

trecut medicii au descoperit ca afectiunea rinichilor a dus si la  imbolnavirea  ficatului, iar micutul risca o hemoragie care putea sa ii provoace moartea.

Mama sa nu a stat pe ganduri si in urma cu 11 zile i-a donat fiului o parte din ficatul sau, urmand ca in decursul acestui an sa ii doneze si un rinichi. Mama si copilul au fost internati pentru transplant in doua spitale diferite, aflate la o distanta de trei mile unul de celalat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La trei zile dupa operatia care a durat 8 ore, Sarah a plecat de la spital in pijama si in papuci de casa pentru a-si vizita baietelul. Desi avea dureri mari, a rugat o asistenta sa ii scoata perfuzia, a luat un taxi si a plecat in graba pentru a-l vedea pe Joe. Cei doi se simt bine, iar organismul micutului nu da semne ca ar respinge ficatul primit de la mama sa, scrie Metro.

"Asta a fost primul pas pentru a-mi vindeca baietelul. Mai are nevoie de un rinichi si va putea sa fie ca si copiii de varsta lui" a declarat Sarah. Determinarea femeii de a-si salva fiul i-a impresionat pe  medici.

Sursa foto: Cascade News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si