O bunicuță și soțul ei maii tânăr cu 37 de ani au dezvăluit că plănuiesc să aibă primul lor copil împreună. Cei doi sunt foarte serioși cu privire la acest plan, motiv pentru care au și vorbit cu 3 mame surogat.

Quran McCain are 25 de ani, iar soția sa, Cheryl McGregor are 62 de ani.

Citește și: Oana Matache răspunde acuzațiilor aduse: „Aceste aplauze asigură femeia să fie la dispoziția bărbaților”

Bunicuța mai are încă 7 copii

Cheryl este mamă pentru 7 copii dintr-o altă relație, iar acum este gata să-l primească și pe al 8-lea în familia ei mare. Oamenii din mediul online nu văd cu ochi buni relația celor doi și mai ales decizia de a mai avea un copil, deoarece, spun ei, este prea bătrână ca să mai aibă grijă de un copil.

Citește și: Ea este românca care a ajuns la inimile fraților Jonas. Tânăra are peste 10 milioane de urmăritori pe Tiktok.

Cuplul este foarte activ pe rețelele de socializare și are peste 3 milioane de urmăritori pe TikTok. Ei au dezvăluit că a dus o adevărată luptă cu familiile lor care consideră că nu au o relație serioasă.

„A fost o bătălie cu ei.

Noi încercăm să le dovedim că nu este o glumă. Copiii mi-au spus că mă folosește. Nu ne folosim unii pe alții… Noi nu putem decide de cine ne îndrăgostim.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. A crezut că-și cumpără un micro-purceluș de companie, dar a fost șocată când animalul a crescut. Ce era, de fapt

Așa că a fost o luptă, dintre toți cei șapte copiii doar unul ne este alături în toate. Și a durat ceva timp pentru a ajunge la concluzia că ne place cu adevărat” a spus femeia, potrivit  Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut când Quran era minor

Quran și Cheryl s-au cunoscut pentru prima dată în 2012, pe când lucrau în lanțul de fast-food Dairy Queen. Atunci, Quran avea doar 15 ani.

Citește și: România se află în topul țărilor cu cei mai frumoși oameni din lume

Ani mai târziu, viețile i-au readus împreună pe cei doi, dar de data aceasta ca un cuplu. Deși au pierdut contactul câțiva ani, ei s-au regăsit în 2020, atunci când Quran a văzut-o pe Cheryl lucrând pe post de casieră la un magazin universal.

Citește și: Acces limitat pe TikTok

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în anul 2021. Ei au început să posteze diverse videoclipuri pe Tiktok, în care vorbesc despre ei și relația amoroasă pe care o au. Cei doi au devenit virali din cauza diferenței de vârstă dintre ei, de aproape 4 decenii.

Nunta lor intimă a fost de fapt transmisă în direct pe aplicație și vizionată de mii de fani.

Citește și: VIDEO. A filmat o pasageră în timp ce se afla la toaletă. Scandal pe vasul de croazieră: "E a treia femeie dezbrăcată"

Perechea a creat, de asemenea, un cont Only Fans.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si