Close sidebar
Close sidebar

Drama a patru copilasi crescuti de bunica. Dorm pe nailon si isi fac temele pe un scaun. Mama lor le-a parasit si a fugit cu alocatia copiilor

Dorm inghesuiti in acelasi pat, invata toti pe un scaun in loc de birou, iar frigul i-a prins cu picioarele desculte! Povestea impresionata a celor 4 copilasi crescuti de bunica, chiar acum. ##VIDEO36032##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Zambesc si sunt recunoscatoari pentru ce au! Nu stiu cum este sa ai parinti, dar o iubesc din tot sufletul pe Buni caci ea le-a fost mereu alaturi.

Nu stiu nici ca alti copii isi tin picioarele la caldura pe frigul acesta.Fie vara, fie iarna se incalta in aceeasi  pereche de papuci.

Nu-si imagineaza nici cum este sa scrii la birou si nu la un scaun vechi, pe niste cutii goale.Chiar si asa in ochii lor se citeste speranta.

Liliana, Alexandra si Lacramioara traiesc impreuna cu fratele lor de 16 ani, care lucreaza cu ziua prin oras si cu bunica, intr-o baraca.Tatal  s-a stins din viata iar cea care trebuia sa ii protejeze a fugit cu tot cu alocatiile lor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cele trei fete dorm, impreuna cu bunica si fratele cel mare intr-un pat improvizat.Isi tin unii altora de cald...dar alta varianta nici nu ar.

Asa isi duc veacul, de cand s-au nascut, iar copilaria lor este mult diferita de cea a unor fetite obisnuite.

Liliana, Alexandra si Lacramioara nu au hainute groase de iarna, nici caiete pentru toate materiile de la scoala. De jucarii sau dulciuri nu mai are rost sa amintim.Si totusi, dorintele lor nu sunt cele care ne-am astepta noi sa fie, ci, mai degraba, unele extrem de modeste.

Acum, in pragul sarbatorilor, cei 4 copii si bunica lor se gandesc ca, poate, cineva va imbraca haina Mosului si pentru ei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI