Artista s-a casatorit la o varsta frageda, la doar 18 ani, pentru a scapa de strictetea impusa de casa parinteasca. S-a despartit de primul ei sot, Willi Dauer. dupa o scurta perioada de timp si s-a recasatorit cu Traian Popovici cu care a facut un baiat, Dan Alexandru, zis Nanu. Nici a doua casnicie nu a fost una reusita, dupa cum spune artista. Soacra nu o accepta, iar bataile pe care i le administra sotul erau frecvente.

La divort, Traian Popovici a sustinut ca si-a surprins sotia inselandu-l cu un chitarist, in timp ce se afla la mare pentru un concert, astfel ca statul a decis ca fiul ei sa ramana cu tatal. Artista a povestit ca tatal ei a murit rapus de durere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Tatal meu a parlizat din cauza asta. El il adora pe Nanu. Cand mi-au luat copilul si a vazut ce trista eram, atata tristrete a adunat in el…S-a intors cu fata la perete si a murit”, a povestit, la un moment dat artista, potrivit cultural.bzi.ro.

Cantareata a reusit sa isi vada fiul pentru prima data dupa despartire abia cand acesta avea 12 ani. In tot acest timp, Mirabela i-a platit pensie alimentara, insa intalnirile dintre cei doi erau tot mai rare.

"Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solista de muzica usoara care imi este datoare cu niste bani”, spune Nanu, potrivit aceleiasi surse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si