Sarbatorile de iarna l-au gasit pe Mihai Leu in spital! Vedeta a fost nevoita sa isi faca o interventie chirurgicala, survenita in urma unor complicatii la nivelul stomacului si al plamanilor, absolut necesara pentru a intampina probleme si mai grave.

Sotia i-a fost mereu aproape
Sotia i-a fost mereu aproape In urma cu doi ani, lumea sportului romanesc a fost zguduita de o veste ingrozitoare.
Mihai Leu, pugilistul puternic, niciodata invins in ring, si cu o sanatate apafrent de fier, era bolnav de cancer.

“Mihai a fost operat de profesorul Irinel Popescu si totul a fost o reusita! Medicul i-a taiat o bucata din colon si i-a indepartat infectia care ii macina organismul! Apoi, a inceput calvarul orelor de chimioterapie pe care le-a facut la Viena. Dupa fiecare tratament, avea stari de somnolenta, o moleseala in corp si nu putea sa manance nimic. A si slabit mult, in jur de 10 kilograme, si parea ca boala nu se stopa din evolutie. Pe fondul acesta, a venit si a doua operatie, la doar cateva luni de la prima, si tot la Fundeni. Atunci i s-a indepartat drena care facea legatura intre colon si exteriorul corpului si i s-a curatat din nou locul in care avusese tumoarea. Din fericire, totul a decurs bine si, cu ajutorul important al sotiei sale, Anna, fostul campion s-a pus pe picioare.

A plecat iarasi in Austria, unde si-a facut analizele, in urma carora a aflat ca markerii tumorali sunt in limite normale”, au povestit prietenii fostului mare sportiv, la vremea respectiva.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

In primavara, Leu a mai suferit o operatie si se parea ca totul reintra in normal. Mihai si-a reluat activitatea si s-a implicat iarasi in automobilism, sportul pe care l-a practicat la nivel inalt dupa ce a renuntat la box, prin organizarea unor competitii la nivel international. La fiecare aparitie publica, el arata din ce in ce mai bine si nimic nu prevestea ca va mai ajunge la doctor.

Totusi, surse din preajma campionului sustin ca, inainte de Sarbatori, Mihai Leu s-a internat la Spitalul Fundeni, unde a fost supus unei noi interventii chirurgicale provocate, fireste, tot de cancerul la colon. De data aceasta, el a acuzat dureri in zona plamanilor si a stomacului, ca urmare a reactiilor provocate de maladia de care sufera. La fel ca in cazurile anterioare, ex-sportivul a fost operat de profesorul Irinel Popescu si tinut apoi sub supraveghere medicala cateva zile, pentru ca lucrurile sa decurga normal din punct de vedere al sanatatii.

Contactat telefonic, Mihai Leu a confirmat ca a fost internat la clinica, insa sustine ca, acum, se afla in afara oricarui pericol. “E adevarat, am suferit recent o operatie, dar nu sunt motive de ingrijorare. In cazul meu, trebuie sa ma duc periodic la medic, sa-mi fac analize, pentru a preintampina alte probleme. Interventia a decurs normal si marti, m-am si externat. Acum, ma simt bine, sunt linistit si vreau sa ma bucur de perioada Revelionului, alaturi de sotia si fiul meu, care intotdeauna au fost langa mine”, a declarat fostul mare campion la box.


 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si