Close sidebar
Close sidebar

Drama din viata actritei Cezara Dafinescu. Barbatul pentru care a divortat a avut parte de un sfarsit tragic: ”Poate ca s-a intamplat asa pentru ca l-am iubit prea mult!”

Cezara Dafinescu, una dintre cele mai frumoase si apreciate actrite din Romania, a vorbit despre drama din viata ei. Barbatul pentru care a divortat a murit intr-un accident tragic de masina.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

George Motoi si Cezara Dafinescu au fost sot si sotie timp de 23 de ani, dupa care a intervenit un divort neasteptat. Frumoasa actrita s-a casatorit in 1977 cu omul de afaceri Gelu Fronea, despre care spune ca este iubirea vietii ei.

Cand vine norul ala superb de primavara, plutesti si nu stii cum te afunzi. Amandoi eram casatoriti, dar... trebuia sa fim unul cu altul ”, a povestit actrita, cu ceva timp in urma, potrivit click.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Eu consider ca am facut un gest de curaj  sa spun: ”George, il iubesc pe x, vreau sa divortam!”.

Ma intreb oare, i-ar fi convenit sa-l mint? Nu cred ca puteam eu”, a marturisit actrita. 

Povestea lor de dragoste s-a incheiat insa cu o tragedie. Gelu, barbatul pentru care divortase, a murit intr-un cumplit accident de motocicleta. ”Poate ca s-a intamplat asa pentru ca l-am iubit prea mult!”, spune actrita.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI