Mama Valentinei, tânăra bătută și inceindiată de vie de iubitul ei, într-un apartament în Buzău, a scris un mesaj sfâșietor pe contul ei de socializare. Mesajul ăi este adresat tatălui ei mort, pe care îl imploră să aibă grijă de fiica ei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”La mulți ani printre îngeri, tăticul meu bun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Să ai grijă de Valentina, tată!!!”, a scris mama fetei ucise ăe contul ei de socializare. Postarea este urmată de zeci de mesaje de condoleanțe la adresa femeii.

Citeste si: Apariție de senzație a Monicăi Pop! Celebrul medic este de nerecunoscut FOTO

Cazul Valentinei, o tânără de 21 de ani din Buzău, a cutremurat întreaga Românie în luna februarie a acestui an. Atunci, aceasta a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, principalul suspect fiind fostul iubit al acesteia, care i-ar fi reproșat că se băga prea mult în viața lui.

Tânărul are doar 21 de ani și ar fi venit special din București pentru a-i administra fetei o lecție. După ce a bătut-o și a lăsat-o inconștientă, tânărul a dat foc imobilului. Legiștii au descoperit că Valentina a ars de vie. Se pare că la crimă au participat și alte persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si