Close sidebar
Close sidebar

Drama ingrozitoare. O fata de 17 ani s-a internat pentru o raceala. Medicii i-au prescris acest medicament si copila a murit. Familia a mai pierdut un copil de aceeasi varsta

O fata de 17 ani a murit in spital din cauza unui soc anafilactic. Era internata pentru o banala interventie de amigdalita, dar medicul a uitat sa testeze daca e alergica la antibioticul prescris. ##VIDEO43088##


DISTRIBUIE
acest articol

De atunci au trecut 6 ani, dar abia acum au reusit procurorii sa-l trimita in judecata pe medicul acuzat de parinti.

Bietii oameni nu-si pot reveni, mai ales ca un an inainte mai pierdusera un copil de aceeasi varsta. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional!

Nimic si nimeni nu le-o mai intoarce pe Raluca din pamant. Dar, macar acum, la sase ani de la dureroara pierdere, parintii simt ca se face lumina in cazul mortii fiicei lor.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Procurorii au dispus trimiterea in judecata pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa si fals intelectual"
10 august 2011, a fost ultima zi din viata copilei. Internata pentru o banala amigdalita, fata a sfarsit ucisa de neglijenta medicului, spun procurorii. Daca s-ar fi respectat procedurile, tanara ar fi trait si-acum.

"Nu a dispus efectuarea testului obligatoriu de alergie la medicamente, anitbiotic, inainte de initierea acestui tratamet.

Dupa decesul pacientei, a refacut foaia de obserrvatie consemnand menituni suplimentare care nu corespund realitatii", spun procurorii.


In mocirla pe care anchetatorii sustin ca au scos-o la iveala ar fi fost implicata si o asistenta, cercetata si ea in acelasi dosar. Desi cu acuzatii grave in spate, ambele continua sa lucreze in sistemul medical. 


Odata cu Raluca, au murit si parintii ei.
De dor, de durere, cate putin, in fiecare zi.

"Numai cine a trecut prin asa ceva cunoaste si stie ce se intampla. Asa ceva nu se uita prea curand", spune tatal fetei.

Drama familiei e tulburatoare. Si-au pierdut ambii copii in jurul aceleiasi varste: 17 ani.

Cei doi frati au fost inmormantati unul langa celalalt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI