Cezara Dafinescu si-a pierdut o mare parte din familie intr-un timp foarte scurt, lucru care a dat-o pe cap definitiv. Actrita a povestit la emisiunea „De-a viata ascunselea” ca in decurs de doar 4 ani i-au murit parintii si sotul, lasand-o aproape fara nici un reper. „Pana la 50 de ani nu stiam nici cat costa o paine”, a marturisit Cezara Dafinescu.

„Cred ca energia asta mi-o da in primul rand universul.

Din 2003 a fost tot rau, rau.
Eu am fost un om privilegiat, intotdeauna am recunoscut asta. Eu, pana la 50 de ani, n-am stiut cat costa o paine. Eram fata Generalului Dafinescu, a medicului Dafinescu, sotia lui George Motoi, actrita la Teatrul National de la inceput si atunci nu simteam nimic, jucam ce-mi placea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pana la 50 de ani, cand a murit barbatul meu, eram fericita. Si brusc s-a terminat totul. In 2002 mi-a murit tata, in 2003 – Gelu, in 2006 mama, si am ramas...

 

Si de atunci au luat toti mana de pe mine. Marturisesc ca un an de zile n-am stiut ce s-a intamplat. Nu stiu ce s-a intamplat cu mine. Si de atunci tot vreau sa-mi revin... Pe urma au venit si boli!”, a martrisit Cezara Dafinescu la emisiunea „De-a viata ascunselea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si