Mircea Barbulescu a mers si s-a tratat in Franta, iar acum se simte bine, scrie   wowbiz.ro.

"Am mers la doctor pentru că aveam pietre la ficat şi atunci am aflat ce aveam. A căzut cerul pe mine când doctorul mi-a spus că nu poate să mă opereze. Am plecat în Paris, la părinţii mei şi am început tratamentul. Având rezidenţă şi asigurări medicale în Franţa, am mers acolo.

Nu este vorba de medici, ci de tehnologie, doar ştim că medicii români sunt extraordinari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Acum sunt bine, îmi fac analizele la două luni şi sunt sănătos. Tratamentul a durat un an, a fost în faza 2 din 5, am avut mai multe operaţii, iar acum sunt sănătos. O boală ca asta îţi schimbă viaţa. Cel mai important pentru familiile oamenilor bolnavi este să-i susţină. Este foarte important să fii bine psihic şi să ai încredere în medicul care te tratează.

Nu am simţit că eram bolnav, dar cineva Sus mă iubeşte. Am avut prieteni lângă mine, oameni care m-au vizitat. Liviu Vârciu mereu mă suna, Diana Dumitrescu, Cătălin Botezatu m-au vizitat şi m-au ajutat", a declarat Mircea Barbulescu. 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si