Israela a ajuns la 150 de kilograme din cauza astmului, iar acest lucru a facut-o sa vrea sa se sinucida. Din fericire, Dumnezeu a salvat-o si a dus-o pe drumul cel bun, iar acum se simte bine si are o silueta pe care multe femei au dori-o la varsta ei.

"Am fost model in tinerete.

Pe la 44 de ani au inceput niste schimbari hormonale la mine, varsta a treia. Mama mea a avut astm cronic. Am luat un tratament care m-a facut sa inaintez in greutate. Era complicata viata la 150 de kilograme.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu puteam face nimic, devenisem dintr-o femeie super activa intr-o femeie super carpa. 4 ani am trait cu aceste kilograme, aveam obezitate morbida, o viata de calvar. Dieta nu ajuta pentru ca aveam cortizon in corp si nu puteam slabi, desi nu mancam mult.

Am vrut sa ma sinucid atunci, ingreunam viata copiilor mei.

Am mers cu masina, am lasat-o la liber si desi era vale s-a oprit masina inainte de un copac. Atunci mi-am dat seama ca Dumnezeu nu vrea asta. Nu mai voiam sa fiu un calvar pentru familia mea" a povestit Israela la un post de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si