Close sidebar
Close sidebar

Drama nestiuta din viata Israelei Vodovoz: "Devenisem o femeie super carpa, aveam o viata de calvar, am vrut sa ma sinucid"

Israela a facut astazi marturisiri incredibile din tineretea sa. Ea a povestit cum arata in urma cu 15 ani si prin ce a trecut din cauza faptului ca suferea de obsezitate.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Israela a ajuns la 150 de kilograme din cauza astmului, iar acest lucru a facut-o sa vrea sa se sinucida. Din fericire, Dumnezeu a salvat-o si a dus-o pe drumul cel bun, iar acum se simte bine si are o silueta pe care multe femei au dori-o la varsta ei.

"Am fost model in tinerete. Pe la 44 de ani au inceput niste schimbari hormonale la mine, varsta a treia. Mama mea a avut astm cronic. Am luat un tratament care m-a facut sa inaintez in greutate. Era complicata viata la 150 de kilograme.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Nu puteam face nimic, devenisem dintr-o femeie super activa intr-o femeie super carpa. 4 ani am trait cu aceste kilograme, aveam obezitate morbida, o viata de calvar. Dieta nu ajuta pentru ca aveam cortizon in corp si nu puteam slabi, desi nu mancam mult.

Am vrut sa ma sinucid atunci, ingreunam viata copiilor mei.

Am mers cu masina, am lasat-o la liber si desi era vale s-a oprit masina inainte de un copac. Atunci mi-am dat seama ca Dumnezeu nu vrea asta. Nu mai voiam sa fiu un calvar pentru familia mea" a povestit Israela la un post de televiziune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI