Explozia produsa de o acumulare de gaze dintr-un bloc din Iasi l-a lasat pe drumuri pe actor, care acum traieste intr-o locuinta oferita de compania de gaze, lucru ce il nemultumeste profund si care l-a dus in pragul disperarii.

"Dupa noua luni de cand mi-a explodat blocul nu s-a facut inca o expertiza. Este foarte ciudat tot ce se petrece. Am ajuns la disperare! Stau in gazda oferita de cei de la gaz de atata timp.

Nimic nu e ca la tine acasa. Neavand casa, esti pe drumuri. Eu asa vad lucrurile. Este un disconfort total si este ingrozitor prin ce trec. Sotia mea a ajuns la disperare, ca si mine. Plange in fiecare zi, sta cu ochii ore intregi la geam si plange. Nici eu nu pot sa o ajut pentru ca nici eu nu stau bine cu psihicul", a declarat Florin Constantin pentru cei de la click.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Problemele se vad si pe chipul actorului, caruia i-a pierit zambetul si a incaruntit extrem de mult. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si