Close sidebar
Close sidebar

Drama pe care o traieste zilnic Florin Constantin de la "Divertis". "Sotia mea nu se poate opri din plans. Nici nu pot sa o ajut ca sunt daramat psihic si eu"

Florin Constantin, fost component al trupei Divertis, traieste o adevarata drama de noua luni de cand in blocul in care locuia s-a produs o explozie, iar apartamentul sau a fost afectat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Explozia produsa de o acumulare de gaze dintr-un bloc din Iasi l-a lasat pe drumuri pe actor, care acum traieste intr-o locuinta oferita de compania de gaze, lucru ce il nemultumeste profund si care l-a dus in pragul disperarii.

"Dupa noua luni de cand mi-a explodat blocul nu s-a facut inca o expertiza. Este foarte ciudat tot ce se petrece. Am ajuns la disperare! Stau in gazda oferita de cei de la gaz de atata timp. Nimic nu e ca la tine acasa. Neavand casa, esti pe drumuri. Eu asa vad lucrurile. Este un disconfort total si este ingrozitor prin ce trec. Sotia mea a ajuns la disperare, ca si mine. Plange in fiecare zi, sta cu ochii ore intregi la geam si plange. Nici eu nu pot sa o ajut pentru ca nici eu nu stau bine cu psihicul", a declarat Florin Constantin pentru cei de la click.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Problemele se vad si pe chipul actorului, caruia i-a pierit zambetul si a incaruntit extrem de mult. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI